Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Vild udsigt fra stor tagterrasse: Prisvenlig ølbar åbner snart på toppen af Nørrebro

Af Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto
Arkivfoto

I skæringspunktet mellem Blågårdsgade og Nørrebrogade åbner der snart en ny ølbar med både gårdhave, udekøkken og rooftop-bar.

Men den nye rooftop-bar kommer til at skille sig noget ud fra de traditionelle, luksusbarer på toppen af byen.

Her kommer nemlig til at være et prisvenligt niveau med lækker mad, uprætentiøse cocktails og god stemning med plads til alle.

Iværksætter med store ambitioner

Navnet på den nye bar er Midsommar x Höganäs, og det bliver en kombination af biergarten med udekøkken i gården med grill og smoker og en helt unik rooftop bar på toppen.

Manden bag konceptet er Anton Thjellesen, der har store ambitioner med projektet.

Med en baggrund som serieiværksætter har han en klar vision, om hvad stedet skal være i stand til og kan bruge sine tidligere erfaringer til at skabe en ny oplevelse centralt på Nørrebro.

“Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang. Vi glæder os til at vise, hvad vi har at byde på.

Specialøl fra Höganäs bryggeri, Husted Vine, en gård der skal være med til at indkapsle den klassiske biergarten-stemning og en rooftop bar med lækre cocktails uden prætentiøse dikkedarer – det er lige hvad Nørrebro har brug for,” fortæller en begejstret Anton Thjellesen.

Midsommar x Höganäs vil gerne tilbage til de klassiske Nørrebro dyder, og derfor holdes alt i et prisvenligt niveau, hvor der skal være en følelse af hygge, nærvær og mangfoldighed.

“Det har været meget vigtigt for os at skabe en ramme, der ligger langt væk fra den påtagede eksklusivitet, der ofte er forbundet ved at have en rooftop-bar.

Der skal være højt til loftet, da vi gerne vil være et afslappet sted, der passer ind i den ånd, der i forvejen hersker i området omkring Nørrebro. Kombinationen mellem biergarten og rooftop bar tror vi passer perfekt ind i den ligning,” fortæller Anton Thjellesen.

Foto Höganäs Bryggeri Facebook

Mange events i vente

Sommeren er lige om hjørnet, og hos Midsommar x Höganäs er der allerede mange spændende arrangementer og begivenheder i støbeskeen.

Man kan nemlig ikke komme udenom, at denne sommer kommer til skille sig lidt ud i mængden.

“Tour De France kommer til fylde ekstremt meget for os, da vi har den placering vi nu har. Man kan jo nærmest ikke få et bedre udsyn over feltet, når cykelrytterne kommer susende forbi.

Når det er sagt, så har det hele tiden været planen at vi skulle lave events, som er temabaseret og passer ind i vores koncept.

Jeg kan allerede løfte sløret for at der kommer at være svensk midsommerfest, krebsegilde, og selvfølgelig oktoberfest, men lige nu har vi øjnene på bolden, da åbningsdagen nærmer sig med hastige skridt,” fortæller en forventningsfuld Anton Thjellesen.

Du finder Midsommar x Höganäs ved indgangen til Hotel Nora på Nørrebrogade 18b.

Første åbningsdag er fredag den 6. maj klokken 14.

Hvad: Midsommar x Höganäs
Hvor: Nørrebrogade 18b ved Hotel Nora
Hvornår: Åbner fredag den 6. maj klokken 14

Del artikel

Andre læser også