MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ørkenfortet bliver til luksushotel: Kæmpe hotelkæde rykker for første gang ind i København

Af Michael Qureshi
Sådan ser et af NH-hotels kædens hoteller ud indefra
Sådan ser et af NH-hotels kædens hoteller ud indefra

ATP Ejendomme har indgået en operatørkontrakt med den internationale hotelkæde NH Hotel Group. Ørkenfortet på Christianshavn transformeres fra kontor til et 5-stjernet hotel med 394 værelser.

ATP Ejendomme er samarbejde med Arkitema Architects i fuld gang med at ombygge den 33.000 kvm store Ørkenfortet – det tidligere Nordea hovedsæde på Strandgade 7 – til hotel. Det skriver Byens Ejendom.

Det er den store internationale hotelkæde NH Hotel Group, der har lagt beslag på ejendommen, som bliver et 5-stjernet hotel under NH Hotel Groups premium brand ”NH Collection”.

“Aftalen med NH Hotel Group er en flot milepæl for det københavnske hotelmarked, og vi glæder os meget til at byde dem velkommen som hoteloperatør på Ørkenfortet.

Med aftalen kan København se frem til både nye arbejdspladser og et nyt hotel i topklasse drevet af en stor international hotelkæde.

Vi arbejder i forvejen sammen med NH Hotel Group i Amsterdam, og kender dem som en erfaren og dygtig hoteloperatør,” siger Martin Vang Hansen, administrerende direktør i ATP Ejendomme.

Glæder sig over debut i Danmark

ATP Ejendomme og NH Hotel Group har indgået en mangeårig kontrakt og begge parter ser frem til et godt og langvarigt samarbejde med henblik på at udvide mulighederne i det københavnske byrum for både københavnere, turister og forretningsrejsende.

“Vi er meget begejstret for det nye projekt, som giver os mulighed for at få debut i Danmark – et vigtigt marked som kan medvirke til at føre flere gæster til vores hoteller verden over, hvor vi stræber efter at skabe merværdi for de rejsende med en række forskellige, attraktive hoteltilbud.

Vi er taknemmelige for den tillid, som ATP Ejendomme har vist os endnu en gang ved at skulle være hoteloperatør på deres ejendom i København under vores premium NH Collection brand.

Vi håber at kunne fortsætte samarbejdet, også når fremtidige muligheder opstår,” siger Laia Lahoz, Chief Asssets & Development Officer i NH Hotel Group.

Hotellet ventes at stå færdigt i efteråret 2021.

NH Hotel Group har hovedkontor i Madrid og driver 360 hoteller i 28 lande i Europa og Latinamerika.

Del artikel