ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Østerbro-yndling: Kendt pastahus skifter kurs og går all-in på pizza

Af Rasmus Kramer Schou
Hos Fischer går  all in på pizza Foto Rasmus Kramer Schou
Hos Fischer går all in på pizza Foto Rasmus Kramer Schou

David Fischer har i mange år været en af byens ypperste pasta-præster.

På hans ombyggede værtshus på Østerbros Victor Borges Plads har stamkunder flokkedes til for at sætte tænderne i den perfekt kogte hjemmelavede pasta.

En evne han blandt andet lærte på La Pergola, Roms eneste tre-stjernede Michelinrestaurant, hvor han var et par år.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 12 bedste pizza

Fra pasta til pizza

Hold lige vejret, for David har tænkt sig at skifte kulinarisk kurs.

“Nogle gange skal der ske noget nyt,” fortæller han, mens han skraber en af de to nye store ovne rene, som er flyttet ind Hos Fischer.

“Jeg har altid elsket den romerske pizza. Den med millimeter tynd og sprød bund – og nærmest ingen dejkant.  Og jeg har altid gerne ville give den et ordentligt forsøg. Så det gør vi nu”

“Da jeg boede i Rom spiste jeg pizza flere gange om ugen – nogle gange to på en dag.”

Læs også: Gemt i en kælder: Tidligere Michelin-kokke laver geniale pastaretter ’to go’

Hos Fischer går all in på pizza Foto Rasmus Kramer Schou

100,- for en pizza

Fischer har trænet grundigt de seneste mange uger og fundet frem til 4-6 versioner, der altid vil være på kortet, og de står i 100,-

Der vil være varianter med råvarer som bl.a. pistacie, mandler, gedeost, spinat, trøffelolie og frisk mozzarella.

Han har også investeret i to nye Castelli Forni pizzaovne med en kapacitet til 16 pizzaer hvert 3. minut. Pizzaerne kan nydes i restauranten, men der vil om kort tid også være take-away.

Læs også: Nørrebro har fået 100 procent vegansk pizzeria

David Fischer PR Foto

Baglokalet fået en opgradering

Pizzaerne kan også nydes ude på en af byens hyggeligste pladser, hvor Fischers har en stor udeservering.

Og i baglokalet vil der fortsat være fast pop-up med Rasmus Grønbech, som MigOgKbh skrev om for et par uger siden.

Det kan du læse meget mere om lige herunder.

Læs også: Scoop på Østerbro: Stjernekokken Rasmus Grønbech laver pop-up restaurant

Hvad: Fra pasta til pizza
Hvor: Hos Fischer, Victor Borges Pl. 12
Hvornår: Fra 15. juni
Hvor meget: 100,- for en pizza

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

 

Del artikel