Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ole Henriksen er med: Luksus genbrugsbutik åbner på Frederiksberg

Af Michael Qureshi

Lørdag d. 3. oktober åbner den danske hjælpeorganisation, Gadens Børn, deres første luksus genbrugsbutik i Danmark.

Det er et projekt, hvor al salg går ubeskåret til organisationens arbejde for gadebørn i Indien.

Åbningen finder sted ved en reception kl. 11.00 på Guldborgvej 39 på Frederiksberg i København.

Her vil tre af organisationens ambassadører, nemlig Ole Henriksen, Rikke Hertz og Kamilla Byriel fra Lollys Laundry, tage imod på den røde løber – naturligvis i selskab med stifteren af Gadens Børn, Pia Lindell-Qwist.

Al arbejdskraft i den nye genbrugsbutik er frivillig, og lokalerne er sammen med interiør m.v. doneret af sponsorer, der støtter Gadens Børns arbejde i Indien.

Corona har sat en stopper for meget

Her sikrer Gadens Børn, at de mest udsatte gadebørn kan komme i skole, få en seng, mad og evt. lægehjælp – de helt basale nødvendigheder for at kunne opleve en mere tryg barndom.

“Jeg ser meget frem til åbningen, og jeg er så kisteglad og taknemmelig for, at de tre travle ambassadører vil være med til at kaste glans over åbningen.

Covid-19 har jo desværre sat en midlertidig stopper for udviklingen af vores 12 projekter i Kolkata, blandt andet fordi, vi ikke kan være der fysisk i samme omfang.

Derfor besluttede vi at bruge vores frivillige arbejdskraft herhjemme til at åbne en luksus genbrugsbutik og dermed samle flere midler ind. Opbakningen til den idé har været fantastisk,” siger Pia Lindell Qwist, stifter af Gadens Børn.

12 projekter i Indien

Butikken hedder “Luksus Second Hand by Gadens Børn” og den vil byde på lækre genbrugsfund med et stort udvalg af designertøj, børnetøj, sko, tasker, smykker og interiør m.v.

“Vi har fået doneret de fineste lokaler på Frederiksberg af RDG Property.

Deres donation sikrer, vi kan give al salg direkte til vores 12 projekter i Indien, blandt andet vores tre skoler, to mobile sundhedsklinikker, et børnehjem, et baby- og mødrecenter.

Vi arbejder selv frivilligt i butikken, så med et godt salg kan vi hjælpe endnu flere gadebørn til en sund og mulighedsrig fremtid væk fra gaden, hvor de især lige nu er meget udsatte pga. Corona”, slutter Pia Lindell-Qwist.

Ved åbningen d. 3. oktober kl. 11.00 byder Gadens Børn på goodiebags til de første på den røde løber. Åbningsreceptionen vil blive afholdt under hensyntagen til Sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer.

Del artikel

Andre læser også