Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Omgående levering og iskolde varer: Gorillas indtager nyt territorium i Sydhavnen

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Nu kan endnu flere københavnere nyde godt af lynhurtig levering af dagligvarer og lokale specialiteter med Gorillas.

Den fremadstormende leveringsservice har allerede opnået succes med at skabe en ny og mere convenient indkøbsoplevelse i en række metropoler verden over.

I København udvides Gorillas’ territorium nu også til Sydhavnen.

Foto PR

Tusindvis dagligvarer leveret på få minutter

Når den nybagte mor i Sydhavnen pludselig mangler bleer til den lille, eller en lun solstråle indbyder til kølig rosé med naboerne nede i gården, kan de fremover få det leveret inden for få minutter.

Den hurtigt voksende leverings-startup Gorillas sender i dag deres cykelbude ud på gader og stræder i området omkring Sydhavnen og kan nu også tilbyde kunderne i Københavns Sydhavn cirka 2.000 dagligvarer, som leveres med imponerende fart.

På el-cykler vil Gorillas-bude, fra et lokalt lager i Sydhavnen, levere et bredt sortiment af frisk frugt, mejeriprodukter, lokale specialiteter og meget andet ud til kunderne i Sydhavns-området.

Et område, der dækker fra Sydhavnstippen i syd op til Søndermarken – og derimellem området mellem Vigerslevvej og alle holmene ude ved havneløbet.

Gorillas er i dag til stede i mere end 60 byer verden over; heriblandt Amsterdam, London, Paris og New York.

I Danmark indtog Gorillas de københavnske gader og stræder sidste sommer og lige så Aarhus’ i februar.

Og nu udvider Gorillas igen territoriet i Københavnsområdet til også at omfatte Sydhavnen.

”Vi åbner i Sydhavns-området for at give blandt andet de mange nye beboere ude på holmene ved havneløbet en mere bekvem og fleksibel indkøbsoplevelse og samtidig spare kunderne en masse tid ved at levere friske produkter ud hurtigere, end de selv kan nå at tage i deres lokale supermarked,” udtaler Gorillas’ nordiske handelschef, Ann-Sophie Adamsen, om valget af Sydhavnen som nyeste leveringsområde.

Foto PR

Lokale specialiteter

For at kunne tilbyde sine kunder et attraktivt og skræddersyet sortiment tilbyder Gorillas ikke blot de gængse dagligvarer, men har også indgået en række partnerskaber med lokale leverandører som eksempelvis Kødbyens Is, Copenhagen Distillery og Banana CPH.

”Kunderne kan forvente et lokalt kvalitetssortiment, håndplukket til dem. De lokale partnerskaber bidrager til vores ønske om at gøre vores udbud lokalt og nært.

Det gør vi blandt andet ved at indkøbe lokale specialiteter og samarbejde med en lang række lokale leverandører. Vi er meget mere end blot en leveringstjeneste,” siger Ann-Sophie Adamsen.

Med partnerskaberne er Gorillas’ mål at støtte lokale forhandlere og deres kvalitetsprodukter.

Hurtigt handlende københavnere

Gorillas entré i Sydhavnen som deres sjette leveringsområde i København sker blot otte måneder efter, at virksomheden lancerede deres tjeneste i København.

For københavnerne har i den grad taget den lynhurtige og lokale shoppingoplevelse til sig, fortæller Ann-Sophie Adamsen:

”Vores ankomst til København er gået over al forventning, og selv om også vi allerede er rykket ind i Aarhus, så udvider vi stadig vores leveringsområde i hovedstaden. Det er på mange måder historien om Gorillas, som på rekordtid er gået fra at være en lille startup-virksomhed til i dag at have over 14.000 ansatte globalt.”

Brugere af Gorillas-appen i Sydhavnen kan vælge mellem 2.000 dagligvarer, heriblandt en række fra særligt udvalgte specialitetsleverandører.

På lidt over et år har Gorillas udvidet til mere end 200 varehuse i 60 byer; herunder Amsterdam, London, Paris, Madrid, New York, Milano og München.

Alene i 2021 leverede Gorillas over 10 millioner ordrer.

Del artikel

Andre læser også