Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Ny app hjælper dig: Finder sund takeaway i København skræddersyet til dig

Af Line Jensen

En ny app er på markedet, og den har et rigtig godt formål.

One Bite Better hedder app’en, der hjælper dig med at finde sund takeaway i en travl hverdag på farten, og som i øvrigt kan hentes gratis.

Ud fra din lokation kommer den nemlig med anbefalinger til måltider specifikt tilpasset dine ønsker og din krops behov.

Vi kender det alle.

Det er januar, julen og corona har sat sine spor i form af et par ekstra kilo, og du vil gerne igang med at spise sundere, måske endda tabe nogle kilo.

Men vi kender også alle til at have en travl hverdag på farten, hvor der ikke lige er tid til at lave den sunde madpakke.

Vi dropper madlavningen, for at vinde noget mere tid i hverdagen, og du er ikke alene om at spise mere og mere takeaway, eller hurtige måltider på farten.

Men det kan være svært at forene dette med ønsket om også at spise sundere, eller tabe nogle kilo – for du ved jo egentlig ikke, hvad der er i den mad, som du køber dig til?

Men sådan behøver det ikke at være.

Kan også bruge andre værktøjer

Hvis du er typen, der oftere finder frokosten på farten, men mangler det sunde alternativ til den kedelige sandwichs, du altid får, så er der nu hjælp at hente.

One Bite Better hedder app’en, som er gratis, og som hjælper dig i en travl hverdag med at finde den sunde takeaway, som er skræddersyet til netop dig og din krops behov.

Appen finder de lækre, sunde retter, både til dig der ”blot” gerne vil spise sundere.

Der er også hjælp at hente hos One Bite Better, hvis du gerne vil spise bedre i forhold til træning, fx flere proteiner i din kost, så musklerne har noget at blive større af.

Alt sammen uden du behøver at nærlæse samtlige menukort hos byens caféer og takeaway-steder.

Appen er opfundet af Regitze von Bülow Bjergegaard, der før hun stiftede One Bite Better, arbejdede seks år som kostvejleder og sundhedsformidler.

”Jeg har oplevet rigtig mange mennesker, som har kæmpet hårdt for at leve mere sundt, men har syntes, at det var svært at forene med en travl hverdag.

Og dét kan jeg godt forstå. Èn af de største udfordringer opstår for mange, når man ikke lige får handlet eller madpakken klar, og derfor tyer til takeaway eller en bid på farten – men hvordan træffer man lige et sundt valg der?

Regitze von Bülow Bjergegaard, CEO og Founder hos One Bite Better. PR foto.

Det er super svært at gennemskue, for når vi ikke selv laver maden, ved vi ikke, hvad der er i og heller ikke, om det faktisk er godt for os.

Det kan være enormt svært at kende forskel på, hvad det sunde og usunde valg er for dig.

Og det er præcis det, som One Bite Better guider dig gennem måltidsanbefalingerne, når du står i butikkerne og skal træffe det gode valg, til netop dig,” siger stifter og ernæringsekspert Regitze von Bülow Bjergegaard, CEO og Founder hos One Bite Better.

Skræddersyet til netop dig

Det er næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Det gode ved One Bite Better er, at den er skræddersyet til netop dig.

Den finder nemlig ikke bare det, som ser sundt ud.

Den finder det, som passer lige præcis til dig.

Når du henter app’en, bliver du derfor bedt om at indtaste alder, højde, vægt, aktivitetsniveau og eventuelle mål – som fx, at du gerne vil tabe dig 4 kg på 8 uger.

Er du eksempelvis vegetar eller lever glutenfrit, så kan du også indstille app’en efter det.

Herefter udregner One Bite Better dit BMI og giver dig et estimeret ernæringsbehov i løbet af en dag samt pr. måltid.

Du kan ligeledes se den optimale energi fordeling af fedt, kulhydrat og protein samt kalorieindtag for netop dig.

Og vupti, så guider One Bite Better dig hen til den sunde og lækre mad i nærheden af hvor du er, som matcher netop dig, din livsstil og de mål, du har sat dig.

Er du en fyr på 185 cm og 90 kg, der træner lidt, får du andre forslag, end hvis du er en pige på 166 og 56 kg.

Det hele afhænger af, hvem du er, og hvilke mål, du har.

Du får selvfølgelig også en oversigt over indholdet af kalorier, fedt, kulhydrat, protein mv. i de konkrete retter, som One Bite Better foreslår, og kender du ikke lige spisestedet, så guider One Bite Better dig derned direkte via GPS’en.

Vi tør godt sige, at det aldrig har været nemmere at leve sundt!

Caféer og spisesteder bugner af sund mad

I København er der mad fra caféer og spisesteder som blandt andet Letz Sushi, The Bagel Co, Wokshop, Slider’s, Grød, Simple Food, Loop Food, Shabaz, Baryl, Kulinaris, Maui Poké, Zen Thai Takeaway Café Taust, WokAmok og Power Food – samt steder som Irma, 7-Eleven og McDonalds.

For ja, du kan faktisk også tabe dig ved at spise mad fra McDonalds! De har nemlig også andet på menuen end kalorietunge burgers, pommes og cola.

Og listen med nye caféer og restauranter bliver stadig længere.

Så nu er der ingen undskyldning mere, den sunde mad er lige om hjørnet, og med One Bite Better er det ikke længere svært eller uoverskueligt at leve sundt. Og husk, du er hvad du spiser.

Hent One Bite Better helt gratis til Android eller i Appstore.

Del artikel

Andre læser også