Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Online er det nye sort: Giv nyt liv til din forretning med disse onlineværktøjer

Af Annoncør

I en tid hvor det meste foregår online og bag skærme, er det en fordel for dig med egen forretning, at dine kunder og andre nysgerrige sjæle kan finde dig på nettet. Særligt på de sociale medier som i stigende grad bliver brugt som søgemaskine på lige fod med Google, når forbrugeren er på udkig efter et bestemt brand eller produkt. Derfor er det vigtigt, at dine ‘salgskanaler’ fremstår professionelle, og på den måde efterlader et godt indtryk hos dine nuværende og fremtidige kunder.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Vektropol

Professionelt webdesign

I takt med at online-markedsføring er blevet mere udbredt, er mulighederne for at skabe en unik hjemmeside også blevet markant større. Dette stiller større krav til brands, der markedsfører sig online, da forbrugeren i højere grad er opmærksom på helhedsindtrykket af din hjemmeside. Derfor kan du med fordel opdatere din hjemmeside med et professionelt webdesign, der tilfører legitimitet til din forretning. 

SEO-optimering

Der findes et hav af muligheder og søgeresultater på Google, når man som forbruger er på udkig efter et bestemt produkt. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er synlig og ligger højt i Googles søgeresultater. Det kan du blandt andet gøre med SEO-optimering, der overordnet handler om, at gøre din hjemmeside relevant i forhold til brugerens søgning – og i samme omgang gør din side bedre end dine konkurrenters, så du får højere placeringer end dem i Googles søgeresultater. Er du ikke en haj til teknik, kan det være en omstændig proces at SEO-optimere en hjemmeside på egen hånd – men med professionel hjælp, kan du få opdateret din hjemmeside på ingen tid. For eksempel tilbyder Vektropol, der har mere end 15 års erfaring med webdesign, at krydre din hjemmeside med SEO samt andre ydelser, når de giver din hjemmeside en professionel makeover.

Indsigt og monitorering

I en verden, hvor det meste foregår online, er de sociale medier er et essentielt værktøj til at markedsføre sin forretning og tiltrække potentielle kunder. Derfor er det vigtigt at forstå sine kunders interesser og udfordringer ved at lytte til dem, analysere deres færden og følge med i, hvad der siges om din forretning og dine produkter eller ydelser. Hertil kan du bruge følgende online-værktøjer:

 

Mention er et professionelt socialt medie- og webovervågningsvæktøj, hvor du kan få indsigt i, hvad brugerne siger om din forretning. Samtidig kan du afdække trends og analysere data fra Twitter, Facebook og Instagram.

Med Google Underretninger (alerts) kan du gratis oprette bestemte søgeord, som Google overvåger for dig. Du modtager e mail-notifikationer med links til det websted, der omtaler dit ønskede søgeord. På den måde kan du for eksempel følge med i, hvad der sker med bestemte konkurrenter, personer eller andet.

Del artikel

Andre læser også