MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Københavns nye juletradition: Oplev elsket filmklassiker med berømt symfoniorkester

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

I 2023 fylder verdens måske mest elskede og romantiske julefilm 20 år.

Det fejres med en storstilet decemberoplevelse i Københavns nyeste kulturarena, hvor biografhygge og symfoniske kuldegysninger går hånd i hånd til “Love Actually In Concert”.

Der bliver rig mulighed for at tage kæresten, veninden eller hele familien under armen lørdag 16. december, når Bella Arena blæser en underbuksedansende Hugh Grant op på storskærm i rollen som premierminister David, Rowan Atkinson fylder utroskabens gavepose med tåkrummende mængder lavendel, Bill Nighy som Mack skråler “Christmas is all around us”, og Emma Thompson i rollen som Karen stiller det ikoniske julespørgsmål: ”There was more than one lobster present at the birth of Jesus?”

Berømt skandinavisk koncertorkester spiller op

Love Actually In Concert bliver et overdådigt julearrangement, hvor 2.500 publikummer pr. forestilling får mulighed at se eller gense den legendariske, britiske julefilm i selskab med det 56 mand store og anerkendte Stockholm Concert Orchestra.

Orkestrets dirigent, Julian Bigg, har stået i spidsen for alt fra nogle af West End’s største musicalproduktioner til Dronning Elizabeths tv-transmitterede guldjubilæum.

Orkestret er med sine håndplukkede, skandinaviske musikere kendt for et tårnhøjt kvalitetsniveau og har spillet i Nordens største arenaer i selskab med bl.a. Andrea Bocelli og Il Divo.

Ensemblet har specialiseret sig i livefremførelser af filmklassikere lige fra Harry Potter til Star Wars og Frozen og er blandt få i verden certificeret af The Walt Disney Company og The John Williams Organization.

Finder sted i Københavns nyeste arena

Eventet finder sted i Bella Arena, som åbnede ved siden Bella Center Copenhagen på Amager i 2021.

Aftenforestillingen er stort set gået udsolgt, men der er stadig billetter til ekstraforestillingen kl. 15.

Skal oplevelsen have et ekstra drys julemagi, er der mulighed for at tilkøbe både middag og overnatning på nabohotellet AC Hotel Bella Sky, ligesom et boblende meet ’n’ greet med aftenens anerkendte symfonidirigent er blandt mulighederne.

Billetter til årets juleoplevelse kan købes via Billetlugen.

Hvad: Love Actually in Concert med 56 mand stort live orkester
Hvor: Bella Arena, København
Hvornår: 16. december 2023

Del artikel

Andre læser også