Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik mulighed: Oplev landsholdslegende i nye rammer

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: DBU
Foto: DBU

Da han som 19-årig fik sin debut på den store fodboldscene, spillede holdkammeraterne uden beskinner og røg cigaretter i pausen.

Siden blev han en vigtig del af det danske landshold, hvor var en af de mest populære spillere på Dynamit-holdet i 1980’erne, og efter støvlerne blev lagt på hylden, har han været ansat i nogle af Europas største fodboldklubber.

Nu giver Frank Arnesen et helt eksklusivt foredrag i Greve.

Fredag den 2. juni kl. 19.00 får du en unik mulighed for at høre den 66-årige landsholdslegende fortælle røverhistorier om sin imponerende fodboldkarriere i kulturhuset Portalen.

Vandt danskernes hjerter

Under showet vil Frank Arnesen blive interviewet af journalist og TV-vært Heidi Frederikke.

Og der er nok at berette om, for Frank Arnesens fodbold-CV er simpelthen til at tabe kæben over.

Som spiller nåede han at repræsentere den hollandske storklub Ajax i over 200 kampe, inden han lagde vejen forbi spanske Valencia og belgiske Anderlecht for til sidst at slutte af hos Ajax’ ærkerivaler i PSV Eindhoven.

Undervejs vandt han den prestigefulde Europa Cup og blev flere gange hollandsk mester.

På landsholdet spillede Frank Arnesen 52 kampe, scorede 14 mål og vandt danskernes hjerter med sin dynamiske, frygtløse og udfordrende spillestil, som vi bl.a. fik at se under EM i 1984 og VM i 1986.

I 2008 kom sporten for alvor ind p de danske boghylder, der bugner af alt fra beretninger af og om enkelte spillere til lÊngere kr¯niker om klubber og hold skrevet af universitetsuddannede, skriver Ritzau tirsdag. – Der er kommet et helt nyt segment af lÊsere, og markedet er fuldstÊndigt eksploderet. Den store interesse for sportslitteraturen har nok noget at g¯re med nostalgi. Mange af b¯gerne handler om 80’er-landsholdet og er en rejse tilbage til dansk fodbolds guldalder p et tidspunkt, hvor det ikke gÂr nÊr s godt for landsholdet, siger Jens Andersen, der selv har skrevet biografien “Frankie Boy” om landsholdslegenden Frank Arnesen (billedet). /ritzau/ (Lars Poulsen/POLFOTO/Arkiv)

Sang for på ikonisk hymne

Siden har han været Europa rundt og haft ledende stillinger i storklubber som PSV, Tottenham, Chelsea, Hamburger SV og senest Feyenoord.

Frank Arnesen har fra nærmeste hold oplevet fodbolden gå fra at være ren passion til nu at være så meget andet – bl.a. penge, prestige og forretning på højeste niveau.

Nu kan du snart høre ham fortælle om det hele – selvfølgelig også om dengang han sang for på den legendariske landsholdshymne ‘Re-sepp-ten’.

Hvad: Frank Arnesen – Mit liv med fodbold
Hvor: Portalen i Greve
Hvornår: Fredag d. 2. juni kl. 19.00

Køb billetter til foredraget i Greve lige her

Del artikel

Andre læser også