ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev København på budget

Af Annoncør

Det er ikke altid den billigste ferie, man kommer på, når man vælger at rejse til København. Den spændende hovedstad, byder på mange oplevelser og seværdigheder, som mange gerne vil se. Men man kan faktisk også besøge storbyen uden, at det behøver at vælte hele budgettet. Det handler for eksempel om, hvordan man rejser, og hvordan man bruger sine penge, imens man er afsted i København. Læs med her. 

Sådan får du råd til din ferie i København

Hvis ferien er lidt længere ude i fremtiden, så kan det være en god idé allerede nu at begynde at spare op. Hvad enten det betyder, at man ligger nogle få penge eller flere penge til side, når det er muligt. En anden mulighed er også at tage et lån selvfølgelig. Men der er det naturligvis vigtigt, at man lige tænker sig godt og grundigt om. Det er selvfølgelig penge, der skal betales tilbage, og med renter. Man bør derfor være opmærksom på, om man forstår betingelserne, før man godkender et lån. Find her det billigste kviklån via linket, eller tjek om det overhovedet har relevans for dig og din situation. 

Overnatningsmuligheder

Hvor man vælger at overnatte i København, spiller også en stor rolle. Det kan være en god idé at være ude i god tid, for at finde de billigste overnatningssteder. Standarden af overnatningsstederne betyder selvfølgelig også noget i forhold til prisen. Hvis man vælger en overnatning uden morgenmad, kan der også være penge at spare. En anden mulighed kunne være at tjekke, om der var en privatudlejer, som måske havde et værelse eller en lejlighed, man kunne leje, når man er på ferie i København. Har man nogle venner, familie eller bekendte, så er det måske også værd at høre, om de kunne være behjælpelige med et sted at sove. Der er jo en hel del penge, man kan spare.                      

Shopping i København

Der er ingen tvivl om, at København er et rent shopping mekka. Det kan være fristende at bruge penge i de mange butikker, som man finder på Strøget. Men er man på budget, så skal man måske gå efter eksempelvis genbrugsbutikker, eller de butikker, man ved har gode priser. Måske skal man holde sig helt fra de velkendte shopping området i byen, hvis man ikke skal ud at bruge penge på noget nyt. 

Seværdigheder som ikke koster dig noget

Det er ikke alle seværdigheder, som koster penge i København. Man kan eksempelvis opleve Christiania, hvis man alligevel er ude at gå. Det passer nemlig også perfekt med at opleve Nyhavn, når man nu er på de kanter alligevel. Kastellet er også et godt bud på en gratis og spændende oplevelse. København er jo kendt for de mange kanaler, som man finder rundt omkring i byen. Derfor giver det også mening at opleve byen derfra. Man kan eksempelvis låne en kajak gratis, og så hjælpe til med at samle skrald i vandet. På den måde er man også med til at hjælpe til med at holde vandet renere.

Del artikel