Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev København på en weekend

Oplevelser i København på en weekend

Uanset om du bor i byen eller blot besøger hovedstaden for en enkelt weekend, så er der masser af ting at lave i København. Her er både gratis oplevelser for børn og voksne, ligesom der er mulighed for at opleve nogle af byens kendte steder.

Her på siden giver vi dig et overblik, hvad man kan lave i København på en weekend. Se for eksempel vores guides til København her eller find ud af, hvad de forskellige bydele har at byde på af spændende oplevelser nederst på siden.

Gratis oplevelser i København

At opleve KBH behøver ikke være en dyr fornøjelse. Faktisk har du en masse gode og hyggelige oplevelser i vente, der ikke koster dig en krone.

Blandt de mange gratis oplevelser i København, kan vi anbefale følgende:

  • Botanisk Have: gå på opdagelse i den smukke, anlagt have, og oplev en magisk gåtur, der tager dig forbi planter, smukke blomsterbede, stenhøje og gamle træer. Slut af med en forfriskning i den udendørs café, inden du begiver dig videre rundt i København.
  • Amalienborg Slot: Dronningens residens er et af de mest kendte steder i København og ikke mindst et must-see for alle, der besøger byen. Nyd den smukke slotsplads og se livgardens vagtskifte hver dag kl. 12.00.
  • Grundtvigs Kirke: Oplev denne helt unikke, arkitektoniske katedral, der kombinerer gotikkens storslåethed med moderne minimalisme, og mærk den forunderlige ro, der hører dette historiske kirkerum til.
  • Bakken: I løbet af sommeren er der traditionen tro fest og glade dage på Bakken. Her er gratis koncerter og åben for forlystelser med mere. Her kan man hurtigt få en hel dag til at gå!
  • Superkilen: For en anderledes oplevelse i København, bør du lægge vejen forbi Superkilen i Mimersgadekvarteret på Nørrebro. Superkilen er en unik park, der kombinerer det urbane og moderne med spændende ting og brugsgenstande fra hele verden.

Hvad kan man ellers lave i KBH?

Som sagt er der masser af ting at se og lave i København. Faktisk er mulighederne så mange, at det kan være svært at danne sig et overblik. Derfor har vi lavet en masse forskellige guides, som kan hjælpe dig, når du skal planlægge din weekendtur til KBH.

Se for eksempel vores guides over København for familien, København fra vandet og Københavns natteliv, gå på opdagelse i vores store Spiseguide eller tjek vores eventkalender og se, hvad der er værd at opleve i København, når du lægger vejen forbi.