Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Oplev magisk julestemning i København

Af Redaktionen

Enhver, som har oplevet København i juletiden, vil uden tvivl være enig i, at København ved juletid er noget helt magisk. København i sig selv er en utrolig charmerende by, som sniger sig ind i hjerterne på mange uanset årstiden. Byens kombination af gamle og nye bygninger, samt det summende liv skaber en stemning, man ikke finder nogen andre steder. Ved juletid bliver det hele lidt mere magisk, og det er uden tvivl noget, som er værd at opleve.

Hele Danmarks hjerte, København er noget, som enhver dansker bør opleve mindst en gang. Dem, som er bosat i København, vil uden tvivl fortælle dig, at den ånd og den stemning som findes i København, er helt særlig. Det er her Danmarks liv summer allerhøjest, og alle de virksomheder, som er noget finder du i København.

København er fantastisk på alle årstider. Sommeren hvor alle Københavnere strømmer ud af deres lejligheder for at nyde vejret og stemningen. Alle cafeer er fyldt op med glade mennesker, der spiser, drikker og hygger sammen. Haverne er fulde af unge mennesker, musik, børnefamilier og børn. Efteråret med sine smukke farver og den ikoniske danske ‘hygge’. Foråret med sit friske pust efter en frisk vinter, med lækre forårskollektioner i vinduerne, der indbyder til lunere tider. Men juletiden er mest af alt fantastisk i København. Denne tid er noget helt for sig selv.

Spankuler en tur gennem strøget med julelys og juletilbud

Strøget er nok den mest kendte shopping gade i hele Danmark. Hvert år pyntes det i smukt julelys og udsmykning, der forvandler hele gaden til et juleparadis. Her kan du finde geniale gaver til dem, du holder af, og nyde godt af alle juletilbuddene som præger butikkerne, i et forsøg på at invitere flere kunder indenfor.

På strøget kan du med fordel tage en pause og besøge en af de mange hyggelige caféer, som ligger spredt omkring på gaden. Disse byder på alt, hvad hjertet begærer, og du kan i julens ånd nyde nogle æbleskiver, en gløgg eller en varm kakao. Dine tænder vil uden tvivl løbe i vand ved duften af brænde mandler, der fylder hvert hjørne, og hvis du er sulten, kan du snuppe en pølse eller en burger med på vejen.

Kongens Nytorvs magiske julekalender

Når du allerede er i centrum, kan du passende i forlængelse af strøget spankulere ned til Kongens Nytorv, for endnu mere julemagi. Her finder du D’Angleterre et af Danmarks mest prestigefyldte hoteller, som hvert år udsmykker deres facade i en fortryllende opsætning af julelys, som varierer for hvert år. Således kan du se lågerne i lys der åbnes dag for dag, ligesom du åbner din julekalender derhjemme.

På Kongens Nytorv er der også opsat et julemarked, som prikken over I’et på din juletur i Københavns centrum. Boderne vil give dig fornemmelse af, at du er blevet placeret i en julefilm et sted, og i boderne kan du købe alverdens fint julerelateret. Der er alt fra lækre snack, god mad, til gaveidéer og nipsting.

Del artikel

Andre læser også