Oplev og udforsk København

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Hvis man oprindeligt bor udenfor København, er det en stor oplevelse at komme til København. Det er som om alt er større og vildere i København end det er i andre byer. Men hvis man vil til København, hvad er det så egentligt der er værd at opleve? Tivoli og Zoologisk have er nærmest et must. Dog findes der en masse andre smukke seværdigheder som Amalienborg, voksmuseum, folkeparkerne og en sejltur rundt i kanalerne.

Når du er i København

Bør du også gå en tur op og ned ad strøget. Den lokale gågade du kender hjemmefra, er bestemt ikke noget man kan sammenligne med strøget i København. Her er der liv og glade dage, hver dag, døgnet rundt og året rundt. Hvis du har din bil med derover, bør du være ekstra opmærksom for der er mere trafik, flere busser, flere og større rundkørsler end det findes i andre byer. Hvis du er pårørende til en Københavner, bør du besøge dem ofte, så du kan lære at kende den københavnske by og kultur. Hvis du derimod har mistet en pårørende, som boede i København, er der også hjælp at hente her.

Hvis din pårørende fra København er gået bort

Det er slemt at miste en pårørende uanset hvor henne i verden man bor. Men hvis man selv bor udenfor København, på en af øerne eller i Jylland, kan det være svært at vide hvem man skal kontakte, hvis I som familie har et dødsbo i København, som der skal ryddes op i. Reglerne er heldigvis det samme om der forefindes et dødsbo i Aalborg eller om der er et dødsbo København. Det betyder for dig, at der er hjælp at hente til både dødsboet og andre praktiske ting. Hvis du selv vil være bedst muligt forberedt, bør du vide hvilke ting du skal have styr på.

Få styr på dødsboet – kombiner de praktiske med en ferie

Det gør ondt at miste, og det kan være besværligt hvis der er længere afstand mellem dig og den afdøde person. Derfor kan det være en fordel at leje sommerhuse i en kortere eller længere periode. Med et sommerhus er der mulighed for at være med til de praktiske ting, og man er ikke tvunget til at bo ved resterende venner eller familie. Når man lejer et sommerhus, har man mulighed for at trække stikket fra alle andre.