Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev Sjælland med familien

Af Annoncør

Er du på jagt efter den perfekte destination til en skøn familietur? Sjælland er fyldt med spændende aktiviteter og skjulte perler, der kan gøre turen til en sjov og mindeværdig oplevelse for både store og små. Mangler du inspiration til oplevelser på Sjælland, har vi samlet de bedste tips til steder og oplevelser, du kan tage dine børn med hen.

Dyk ned i kunst og kultur

Sjælland byder på en række museer, der er perfekte til børn og familier. Du kan finde museer med interaktive udstillinger og sjove aktiviteter, der gør det til en spændende oplevelse for både børn og voksne. Er du eller dit barn vild med universet? Så tag en tur til Tycho Brahe Planetarium, og udforsk det ydre rum sammen.

Hvis dit barn vil lære mere om videnskab med mulighed for at udforske og eksperimentere, kan I besøge Experimentarium. Det er det perfekte legeunivers for både store og små, hvor viden og fantasien får lov til at flyde.

Udforsk naturens skjulte perler

Er du klar til at udforske naturens skatte på Sjælland? Så tag hele familien med til Albuen, som befinder sig på Lolland. Her kan I nyde de smukke omgivelser, hvor det stille fjordvand møder havets vilde bølger.

Tør I udfordre jer selv i højderne, kan I besøge Skovtårnet. Tårnets øverste platform befinder sig 135 meter over havets overflade. Det er det højest tilgængelige punkt på Sjælland og er en oplevelse i særklasse.

I kan også besøge én af de mange dyreparker på Sjælland. De byder på en unik mulighed for at komme helt tæt på dyrene og naturen på en sjov og lærerig måde. Det er den perfekte aktivitet for hele familien, hvor man kan opleve forskellige dyr og lære om deres naturlige levesteder og adfærd.

Få fart over feltet

Forlystelsesparker er altid et populært hit for familier, og på Sjælland kan du finde rigeligt af dem. Her kan du finde en masse forlystelsesparker, der lover fart, spænding og masser af sjov. En af de mest kendte er Tivoli, som ligger i hjertet af København. Parken er kendt for sit brede udvalg af rutschebaner og forlystelser, som både store og små kan få glæde af.

Elsker I at kaste jer ud i bølgerne, er Sommerland Sjælland det perfekte sted. I Sjællands største udendørs vandland kan du finde forlystelser, aktiviteter og sjov for hele familien. Her kan man nemt tilbringe en hel dag.

Del artikel

Andre læser også