Den største er 17 meter lang: Oplev giganterne på klos hold i Walking with Dinosaurs

Skrevet af: Michael Qureshi

Jurassic Park er et af filmhistoriens store hits gennem tiderne.

For vi elsker fortællingerne om vores forhistoriske venner, der levede på jorden.

Nu vender dinosaurerne  tilbage – efter 65 millioner år – når et af verdens mest imponerende familieshows, WALKING WITH DINOSAURS kommer til Royal Arena i København.

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

På verdensplan er flere end 9 millioner mennesker blevet taget med storm af showet, der ved hjælp af flere end 15 dinosaurer i helt naturlig størrelse, imponerende speciel effects, lyd og lys vækker fortidens kæmper til live foran et begejstret publikum.

Showet er på dansk.

Se dinosaurerne gå, brøle og kæmpe

Forestillingens Fortæller, den charmerende palæontolog Huxley (spillet af en dansk skuespiller), leder publikum gennem jordens fascinerende udvikling.

Lige fra der blot var ørken, henover udviklingen fra trias- til juratiden.

Jorden splittes til kontinenter, havene skabes, vulkaner går i udbrud og leder frem til det kometnedslag, der i sidste ende fører til dinosaurernes udryddelse.

Se dinosaurerne gå, brøle og få hele den spændende historie om, hvordan de levede deres liv, hvordan de så ud, og hvordan de dagligt kæmpede for overlevelse!

Forestillingen, der er baseret på den prisvindende BBC-serie af samme navn, har tidligere besøgt Danmark i 2009 og 2012, og blev dengang set af flere end 100.000 mennesker.

Opdateret med nyeste viden

Forestillingen er siden blevet opdateret med den nyeste viden på området, der bl.a. betyder, at nogle af arterne har fået fjer.

’Flokken’ af dinosaurer tæller bl.a. Tyrannosaurus Rex og den kæmpemæssige Brachiosaurus, der er 11 meter høj og mere end 17 meter lang – større end 4 bybusser oven på hinanden.

De livagtige, næsten ”levende”, dinosaurer bevæger sig helt naturtro blandt publikum.

Det har taget over et år og kostet mere end 130 mio. kr. at skabe showet, som ved hjælp af den nyeste teknologi har gjort det muligt at genoplive dinosaurerne i naturlig størrelse, og sætter en helt ny standard inden for live-underholdning!

Hvad: Walking with Dinosaurs
Hvor: Royal Arena
Hvornår:

De 6 shows er:

10. maj fredag kl. 19:00

11. maj lørdag kl. 11:00 + kl. 15:00 + kl. 19:00

12. maj søndag kl. 11:00 + kl. 15:00

Billetter her