Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opnå bedre dyrevelfærd i staldene

Af Annoncør

Hvis du har en hest eller andre dyr i stald, vil du nok gerne sørge for, at de har det godt og er i trivsel. Måske bor du i København og har stalddyr lidt uden for byen. I så fald betyder det nok meget for dig, at dyrene har det godt, når du kommer og besøger dem.

Annoncørbetalt indhold leveret af: AAG

Dyrene tilbringer meget tid i stalden, og derfor er det vigtigt, at forholdene er ordentlige. Der er flere ting, der skal til, for at stalden kan give dyret de bedste forudsætninger og det højeste niveau af trivsel. En af de ting, du kan overveje for at forbedre dyrevelfærdet i staldene er gummimåtter til stald.

Derfor er staldmåtter en god idé

Hvis du ikke kender til staldmåtter, har du måske ikke helt styr på, hvorfor det er en god idé at have dem.

Der er dog flere gode grunde til, at du ikke går galt i byen ved at sørge for gummimåtter til stald. Der er nemlig tale om underlag i gummi, der forebygger benskader hos dyret. Dette sker, fordi måtterne sørger for, at dyret har et blødt og skridsikkert underlag.

En anden fordel ved staldmåtterne er, at de er isolerende og lyddæmpende. Det betyder, at der vil være mere ro i stalden, hvilket både er en fordel for dig og ikke mindst for dyrene.

Find den rette gummimåtte

Der findes flere forskellige staldmåtter, og hvilken type du skal vælge, vil først og fremmest afhænge af, hvilken slags dyr du har. Der skelnes overordnet imellem staldprodukter til de følgende dyr:

  • Staldprodukter til heste
  • Staldprodukter til svin
  • Staldprodukter til kvæg

Der vil være flere forskellige måtter inden for hver kategori, og du kan dermed med stor sandsynlighed finde nogle, der passer til netop dyrene i din stald. Du kan læse mere om de forskellige for at finde frem til det rigtige valg.

Del artikel

Andre læser også