Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opnå Lidl Plus fordele: Spar penge på LEGOLAND og sommerhusture m.m.

Af Freja Dumont

Hvad er det første, du tænker, når du ser Lidls blå-gule logo med det røde ’I’ i Lidl?

Hvis det er gode priser, så er du ikke helt galt på den. Men vidste du, at der er langt flere fordele ved at handle i Lidl end at du får kvalitetsvarer til den bedste pris?

Kundeklubben Lidl Plus giver dig mulighed for at opnå alt fra kontante besparelser til sjove gimmicks og rabatter hos Lidls samarbejdspartnere som Dansommer, Zleep Hotels, LEGOLAND m.fl.

”Lidl Plus er et stort omdrejningspunkt for, at vi kan give vores kunder nye og anderledes oplevelser.

Lidl Plus-appen er et led i, at vi online kan inspirere til bedre og billigere indkøb, så vi kan blive danskernes førstevalg, når de skal handle deres dagligvarer,” siger Morten Vestberg, kommunikationschef hos Lidl Danmark.

Fokus på Københavnsområdet

Den tyske dagligvarekæde har siden 2005 gjort sit indtog i Danmark, og i dag ligger der 133 Lidl-butikker fordelt over hele landet.

Især hovedstaden er et område, Lidl prioriterer højt. Lige nu ligger der ca. 40 butikker i København og omegn, og der popper hele tiden nye butikker op – senest på Amager Landevej 244.

”Har du ikke handlet i Lidl før, vil du opleve en stor, moderne og lys butik med fokus på kvalitet, økologi, bæredygtighed og danskproducerede produkter,” siger Morten Vestberg.

Af de lokale leverandører tæller blandt andre Peter fra Østervang på Sjælland, som leverer tomater og agurker til grøntafdelingen, Mejeriet Barrit som en af landets bedste kokke Wassim Hallal og Lidl sammen har udvalgt til WH-serien samt Martin fra Midtjylland, som leverer rib eye steaks og højrebsbøffer til Lidls kølediske.

”Vi har en klar strategi om at øge andelen af både danskproducerede, økologiske og veganske varer,” siger Morten Vestberg.

Få fordelagtige tilbud som Lidl Plus-medlem

Fordelsklubben Lidl Plus har eksisteret siden 2018, og som medlem får du adgang til et væld af eksklusive prisfordele, information, skrabelodder og meget mere – hvad end du handler hos Lidl indimellem eller ofte.

Udover at du kan spare penge på dine varer, fungerer appen også som et praktisk værktøj, som gemmer alle dine kvitteringer og giver dig hurtig adgang til Lidls ugentlige tilbudsavis.

Igennem Lidl Plus kan du som noget helt nyt nu også  få adgang til et opskriftsunivers med 750 opskrifter, der bruger kunstig intelligens til at udvælge inspirerende – og personlige – opskrifter ud fra dine tidligere indkøb af madvarer.

”Vores kundeklub har indtil videre været en stor succes. Det må gerne være lidt sjov og spas, når du handler ind hos Lidl. For at skille os lidt ud laver vi derfor konkurrencer eller spil som en del af Lidl Plus,” siger Louise Lambæk Roldsgaard, Junior Project Manager for Lidl Plus.

I juni måned modtager du eksempelvis et skrabelod i din Lidl Plus-app efter hvert Lidl Plus-køb – konceptet hedder Skrab Plus.

Du skal blot huske at scanne dit Lidl Plus-kort ved kassen, inden du betaler. Kort tid efter købet vil du få et digitalt skrabelod i appen, som du skrabe med mulighed for at vinde Lidl Plus-kuponer med rabat til forskellige produkter samt en kontant rabatkupon.

Børnefamiliernes førstevalg

Da LEGOLAND i Billund åbnede i år, var det med Lidl som ny sponsor.

Lidl Danmark har nemlig tegnet et sponsorat af forlystelsesparken, og fremover vil du, som noget helt nyt i Miniland, kunne se en fin Lidl-butik med varelastbiler, bygget i de populære klodser.

”Vores kunder opnår flere LEGOLAND-fordele gennem vores Lidl Plus-app, når de handler i Lidl. Her kan man få en gratis børnebillet og rabat på hotelophold i LEGOLAND.”

”Det er denne slags tiltag, der gerne skal bane vejen for, at Lidl bliver både børnefamiliernes og alle danskeres førstevalg, når det kommer til dagligvareindkøb,” siger Rasmus Pape, indkøbsdirektør i Lidl og fremhæver blandt andet Lidls eget, populære børne- og babymærke, Lupilu, som henvender sig direkte til børnefamilier.

Del artikel

Andre læser også