Organiser din firmabil og spar tid og penge

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

København er en travl by, der er mange mennesker og trafikken er hæslig især i eftermiddagstimerne. Du kører i trafikken en fredag eftermiddag, i din firmabil fyldt med værktøj, du er træt og vil gerne hjem på sofaen efter en lang dag. Du kører inde i midt København, trafikken er lige så travl som strøget på Black Friday, og din tålmodighed bliver kortere og kortere. Foran dig bremser en anden bil pludseligt hårdt op, du er nødsaget til også at trykke bremsen i bund, og dit værktøj flyver nu frem og tilbage omme bagi. Din arbejdsdag blev nu lige lidt længere, alt er rystet sammen og hærger nu dit varerum. Nu skal det også ryddes op.

Kom rodet i forkøbet med indretningssystemer

Det er nemmere end man skulle tro at undgå rodet og irritationen. Man kan nemlig komme den trælse situation til livs med Sortimo bilindretning. Sortimo bilindretning hjælper dig med at have overblik over dit værktøj, og der er mange muligheder. Skuffer, hylder, fastsurringsmuligheder. Alt er muligt med Sortimo bilindretning, og løsningen kan tilpasses netop dine behov.

Brug mindre tid på at lede efter værktøjet

Udover at det er dejligt at undgå rod i hele bilen, er Sortimo bilindretning også til for at øge effektiviteten. Når først værktøjet ligger løst bagerst i bilen, og alt værktøj er blæst fra alle vinde, kan en hammer nemt gemme sig i rodet. I stedet for at bruge flere minutter på at lede efter et stykke værktøj, er der både en tryghed, men også en del tid at spare, ved at vide præcis hvor den er hver gang. Sortimo bilindretning hjælper dig til at skabe den bedste indretning i din bil, så du aldrig er i tvivl om hvor noget af dit værktøj befinder sig. Dette giver dig mere tid til at hjælpe kunden, i stedet for at lede efter dit værktøj hver dag.

Hav meget mere udstyr med

Sortimo bilindretning har utroligt mange løsninger til alle bilmodeller, derfor kan du have meget mere udstyr med ud til kunden. Sortimo har blandt andet deres BOXXe og kuffertsystem, som er med til at optimere arbejdsforløbet mellem værksted og kunde. L-BOXXene kan blandt andet klikkes sammen og deles hurtigt igen. Dette gør dem utroligt effektive at have med rundt, da man hurtigt kan have flere eller færre med til forskellige kunder. Med topsystemet fra Sortimo kan du samtidigt også have ekstra vanskelige objekter med på taget. Topsystemet har ProSafe i hele tværsnittets længde således, at fastsurringen af objekterne, der ellers er svære at have med, nemt og hurtigt kan medbringes på taget af bilen.

Sortimo bilindretning er for bevidste arbejdsmand

Sortimo bilindretning gør op med rodede og tidskrævende firmabil. Sortimo bilindretning er for dig som går op i sikkerhed, tidsbesparing og et organiseret arbejdsmiljø. For arbejdsmanden er bilen og værktøjet alfa og omega for en vellykket arbejdsdag, og med Sortimo bilindretning skal du ikke længere bekymre dig om længere arbejdsdage på grund af rod, eller frygten for at få en hammer i nakken ved en hård opbremsning.