MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Det skal opleves: Oslobåden skruer gevaldigt op for underholdningen

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: DFDS, PR
Foto: DFDS, PR

På Oslobåden står udviklingen aldrig stille, og som du måske allerede har hørt, bliver sejlturene mellem København og Oslo nu endnu federe.

DFDS, som er rederiet bag Oslobåden, skruer nemlig gevaldigt op for underholdningen ombord.

Det betyder ikke kun, at DFDS er klar med et imponerende event-program for den kommende tid, men også at en række andre aktiviteter og oplevelser er blevet opgraderet.

Endnu bedre musik ombord

Lige meget, om du er ung eller gammel, i humør til at indtage dansegulvet eller hellere vil slappe af i baren til tonerne af en guitar, der spiller evergreens, har Oslobåden nu noget for dig.

I den rummelige Columbus Club, hvor de mest festlige events finder sted, er en række nye og endnu bedre bands booket til at fyre op for festen, lige som der altid er DJ til sent på aftenen.

Foto: DFDS, PR

I vinbaren Northern Lights’ hyggelige rammer kan du se frem til at opleve nye jazzmusikere, og så får baren Navigator besøg af flere nye trubadurer.

Som noget nyt vil en tryllekunstner desuden gå ombord på Oslobåden i sommerperioden for at underholde gæsterne med fascinerende tricks.

Læs mere om musikken og underholdningen her.

Brætspil, quizzer og meget mere

Er du på Oslobåden for at nyde nogle afslappende og hyggelige stunder med familien eller vennerne, kan du glæde dig over, at der også her er kommet flere nyheder.

Det er muligt at låne forskellige brætspil som blandt andet Partners, Ticket To Ride og Kalaha, og du kan udfordre ungerne eller gode venner ved et af skibets Shuffleboards.

Foto: DFDS, PR

I kan også bruge tiden ombord på at udfordre hinanden i det populære hestevæddeløb, og så er der løbende quizzer, bingo og konkurrencer for alle aldersgrupper at deltage i, så der er ingen undskyldninger for at kede sig.

Se her, hvad Oslobåden byder på inden for spil og sjov.

Aktiviteter der passer til sæsonen

Udbuddet af underholdning afhænger af, hvilken tid på sæsonen du vælger at tage på cruise med Oslobåden.

De mange oplevelser ombord er nemlig tilpasset både årstider og højtider, hvilket betyder, at der på programmet er alt fra Pride og udendørs yoga til gourmetbegivenheder og julehygge.

Om sommeren kan børnene more sig med Pirate Island, og om efteråret skal der selvfølgelig fejres Halloween med hyggelig uhygge.

Du kan dykke ned i Oslobådens sæsonbaserede aktiviteter her.

Altid plads til børnene

Netop børnene er der altid underholdning til, når Oslobåden stævner ud, og de udklædte maskotter er på hver tur klar til at skabe god stemning for de små passagerer.

For børn i alderen fire til otte år er både piratklub og skattejagt med til at sikre en sjov sejltur, og de vil helt sikkert elske at lege med piraten, tegne og være med i sjove konkurrencer.

Foto: DFDS, PR

Til ungerne kan du købe et Børneklippekort, der sikrer mange skægge oplevelser ombord.

Det giver blandt andet adgang til poolområdet, billetter til hestevæddeløb og en række fede treats rundt omkring på skibet.

Læs mere om Oslobådens underholdning for børn her.

Oslobåden sejler fra København om eftermiddagen, og næste morgen vågner du op til indsejlingen i Oslofjorden og den smukkeste udsigt over imponerende natur.

Sejlturen kan enten bruges som et led i transporten, når ferien skal tilbringes i Norge, eller den kan være en afslappende getaway, når du og kæresten, vennerne eller familien trænger til en pause fra hverdagen.

Når Oslobåden når frem, og du som passager går i land, kan du tilbringe en dag – eller måske endda flere – i Norges skønne hovedstad, inden turen går tilbage til København, og flere oplevelser venter ombord på skibet.

Del artikel

Andre læser også