Ottolenghis disciple: London-kokke popper op i Kbh med mellemøstlig mad

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto: Patricia Niven
Foto: Patricia Niven

Måske ringer kokkenavnene Sarit Packer og Itamar Srulovich ikke umiddelbart en klokke. Men det burde det måske, hvis du er glad for mellemøstlig mad.

Itamar Srulovich har nemlig været køkkenchef hos den israelske stjernekok Ottolenghi, der har taget verden med storm.

Sarit Packer var dessertchef samme sted, så de har ret godt styr på smagene.

Smag det selv
Lørdag d. 23. februar flyver de ind fra London, hvor de har deres egne to populære restauranter og en butik.

De skriver også for Financial Times og har over 70.000 følgere på Instagram – alt sammen fordi de laver mad, der smager vanvittigt godt.

Og det kan man prøve i Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, hvor de kommer til København for at præsentere deres nye kogebog ‘At Home’ og for at lave en række af bogens opskrifter til gæsterne.

Menuen byder på flere serveringer, og man kan blandt andet sætte tænderne i ristet blomkål med amba og tahini og essaouira tagine med fisk og hvedekerner.

Læs også: Legendariske Lonely Planet: Her er de 15 fedeste gratis oplevelser i Kbh

Hvad: Honey & Co. pop up
Hvor: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14
Hvornår: Lørdag d. 23. februar kl. 19.00
Hvor meget: 425,-
Hvordan: Læs mere her