MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vildt outlet-event i København: Halv pris på Konges Sløjd og andre fede børnemærker

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Det er bestemt ikke billigt at købe tøj og legetøj til ungerne.

Særligt ikke, hvis de skal se cool ud i outfits fra nogle af de lækreste og mest populære mærker og lege med det hotteste legetøj.

Men nu er der chance for at sikre masser af cool udstyr til børnene uden at spendere en formue, for et vildt outlet-event popper op i København i denne uge.

Det er Outletland i Valby, der har fået fingrene i et par tusinde nye varer, som du kan købe til spot-priser, og mærkerne er blandt landets mest eftertragtede.

Både tøj og legetøj

Fredag 20. maj inviterer den velbesøgte outlet-butik i Valby til et særligt event, og her har du mulighed for at spare 50 procent på favoritterne Konges Sløjd, Liewood, bObles, Aquaplay, Wheat m.fl.

Foto: PR, Outletland

Du kender sikkert Konges Sløjd, Liewood og Wheat for deres børnetøj af høj kvalitet og deres lækre grej til de små poder, og nu kan du altså være heldig at finde alt fra kjoler og bodyer til legetøj og service til gode priser.

Aquaplay og bObles er ligeledes et kæmpehit hos mange børnefamilier, da de med henholdsvis vandlegetøj og tumlemøbler lægger op til timevis af sjov leg.

Få fingrene i de gode sager

Outletland i Valby slår dørene op til eventet, hvor der er halv pris på alle de fede varer, fredag klokken 10, og tilbuddene gælder så længe lager haves.

Det er først til mølle, og der er derfor god grund til at komme tidligt, hvis du vil være sikker på at få fingrene i lige netop det, dine børn drømmer om at opgradere garderoben eller legeværelset med.

Der fyldes dog op med flere varer løbende hele weekenden.

Foto: PR, Outletland

Udover de populære og særlige brands, der helt ekstraordinært sælges i få dage, kan alle Outletlands gæster boltre sig i butikkens øvrige store udvalg af ting og sager.

Det er ikke kun i butikken i Valby, du kan shoppe hos Outletland.

Outlet-konceptet har også butikker i Roskilde og Kolding, og her popper Konges Sløjd, Liewood, bObles, Aquaplay, Wheat m.fl. også op til de vilde priser.

Åbningstiderne er fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-16.

Se mere på Facebook.

Hvad: Spar 50 procent på fede mærker
Hvor: Outletland Valby, Gammel Køge Landevej 135, 2500 Valby
Hvornår: Fredag 20. maj og resten af weekenden

Del artikel

Andre læser også