ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe optog: Over 100 korpiger lyser Tivoli op til Santa Lucia

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Når mørket har sænket sig over Tivoli mandag den 13. december, lyser luciaoptoget op med 100 sangstemmer og funklende lys hele vejen rundt i forlystelseshaven.

Optoget begynder kl. 17.30 fra H.C. Andersen Slottet overfor Tivoli Søen, og det kommer bl.a. til at indeholde en række klassiske julesange udover luciasangen.

Gammel tradition

Jul i Tivoli er blandt en af de populæreste sæsoner med fokus på hjerternes fest.

Det bliver understreget mandag d. 13. december kl. 17.30, når over 100 korpiger spreder lys og glæde i Tivoli med en af de mest folkekære traditioner i december måned: Luciaoptoget.

Det første luciaoptog i Tivoli blev afholdt for mere end 20 år siden, og det er siden blevet en smuk tradition i Carstensens Have.
”Luciaoptaget har i de seneste år nærmest udviklet sig til en større københavnerbegivenhed – og med rette. Når optoget går gennem en Tivoli med over en mio. lyspunkter er der ikke et øje tørt, og de mange syngende piger får sig en oplevelse, de aldrig glemmer.

Vi har ofte oplevet turister, der alene pga. luciaoptoget har besøgt Haven for at få sig et Instagram-moment,” siger pressechef i Tivoli, Torben Plank.

Optoget starter og slutter foran H.C. Andersen Slottet og indeholder adskillelige stemningsfulde sange og selvfølgelig også den rørende Santa Lucia-sang.

Undervejs gør luciaoptoget holdt flere steder herunder ved juletræet med de 35.250 lys, så gæster får rig mulighed for at opleve koret på tæt hold i ro og mag.

Hvad: Luciaoptog i Tivoli
Hvor: Tivoli, København. Start ved H.C. Andersen Slottet og derefter optog rundt i Haven
Hvornår: Mandag d. 13. december kl. 17.30-18.10

Del artikel