Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Overblik: Her er året største restaurantåbninger i København 2019

Af Rasmus Kramer Schou
Restaurant Mastek. PR Foto
Restaurant Mastek. PR Foto

2019  bød igen på masser af nye fantastiske restauranter i København.

Her er et overblik over de største åbninger i løbet af året.

Vi har prøvet at liste restauranterne op kronologisk – altså ca. fra januar til december.

Vesterbro Chinese Food. Foto Rasmus Kramer Schou

Vesterbro Chinese Food

En af årets mest omtalte restaurantåbninger ligger på Vesterbros Viktoriagade.

Den er ølbryggeren Mikkellers helt store kærlighed fra San Francisco.

Det lille L-formede lokale er pimpet helt op med kitchy-pynt – med den ikoniske meterlange drage i loftet med en troldmandskugle i munden som blikfang – og derudover alverdens farver.

Køkkenet trækker inspiration fra mange steder, men fælles er absolut velsmag, nysgerrigheden og intensitet.

Man skal ikke være chiliforskrækket herinde, men der er ingen af deleretterne, der går direkte i ørene.

Stole og borde står tæt, man kan sagtens opleve at blive bænket med folk, man ikke havde mødt før og man tager selv bestik, vand og servietter fra en skål. Helt nede på jorden.

Maden kommer hurtigt, og stemningen er urbant international. Øllet er på hjemmebane og Mikkeller viser endnu engang med sit udvalg, hvorfor han er en af verdens bedste i sit felt.

Hvad: Vesterbro Chinese Food
Hvor: Viktoriagade 11
Hvornår: Åbnede tirsdag 23. januar

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.


Foreverbeets hos The Pescetarian. Foto Rasmus Kramer Schou

The Pescetarian

Pescetarisme er en nicheafdeling under vegetarisme, som udelukker alt kød, undtagen fisk, skal- og krebsdyr. Den har nu fået sin helt egen restaurant i København.

Holdet bag er usandsynligt skarpe i et køkken.

Det er nemlig ejerne bag Marv & Ben – en af byens bedste value for money restauranter – der er hoppet ud med en 2’er.

Her er også både en vegetar og vegansk menu og altså en fisk- og skaldyrsmenu, man kan vælge imellem.

Hvis man ikke er til den store middag, kan man også snuppe et par østers og et glas champagne i østersbaren. Priserne er letgennemskuelige – 4 retter for 400 og 6 for 600,-.

Hvad: The Pescetarian
Hvor: Amaliegade 49
Hvornår: Åbnede 17, januar
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Guide: 10 restauranter med udsigt i København


Tigermom Foto Leeselov Instagram

Tigermom

Hos Tigermom i Ryesgade 25, bliver der gået til stålet i det asiatiske køkken. Så meget, at Wall Street Journal endda har skrevet en artikel om hende.

Lisa Lov er uden tvivl et talent i et køkken, og hos Tigermom får hun lov til at slå sig helt løs.

Det betyder, man ikke nødvendigvis skal forvente et traditionelt asiatisk køkken, men snarere en masse skæve highlights fra hendes eget liv og opvækst i en kinesisk-cambodjansk familie.

Læs også: Vildt byggeprojekt på vej: Ørestaden får kæmpe nyt område med badehus

Konceptet er family-style retter, som koster omkring 350 kr. for fire retter, eller den større udgave med 7 serveringer til 495 kr. Alt spises med ris, som følger med.

Man kan også lige snuppe en chilli pairing med, hvis man elsker prikken på tungen.

Hvad:
Tigermom
Hvor:
 Ryesgade 25

Læs også: De 10 bedste prisvenlige restauranter i København


Broaden-&-build-Foto-Rasmus-Kramer-Schou

Broaden & Build

En gammel 1400 m2 hal, som tidligere fungerede som Det Kongelige Teaters kulisselager, er blevet overtaget af Nomas tidligere køkkenchef, og nuværende ejer af Amass, Matt Orlando – og han har venner med.

Destilleriet Empirical Spirits og White Labs er nemlig rykket med ind.

Det betyder selvfølgelig masser af gode øl og alkohol.

Her er plads til 90-100 spisende ved langborde, og i baren har Broaden & Builds køkkenchef, David Parrott, udarbejdet en menu som både tilgodeser den lille sult og det helt store udtræk.

Stilen er afslappet og priserne lidt under Amass.

Hvad: Broaden & Build
Hvor: Refshalevej 175A
Hvornår: Åbnede 17. januar

Læs også: MigOgKbh med Christopher: Fra simpel brunch til sindssygt på Søllerød Kro


Panda Zoologisk Have Foto Rasmus Kramer Schou

Panpan Zoologisk Have

Og lad os bare være ærlige – Zoo på toppen af Valby Bakke har de seneste mange år tiltrukket gæster på grund af deres dyr, ikke så meget for deres udbud af mad.

Men det er der vendt fuldkommen om på nu.

Zoo har gennemført en gastronomisk revolution, så haven også er for maven.

I løbet af foråret åbnede de tre forskellige restauranter.

I spidsen for alle tre står Casper Sobczyk der for alvor blev landskendt, da han i Go’ Morgen Danmark fremvist sin ret unikke smørbøf.

Den mest iøjenfaldende restaurant i Zoo hedder Panpan. Det er en asiatisk-fransk bistro, hvor man spiser side om side med de nuttede sort/hvide kæmpebamser.

Maden er høj klasse til rimelige penge og måske Københavns absolut bedste børnerestaurant.

De to andre restauranter, som Zoo præsenterede var – Restaurant Botanika en plantebaseret restaurant med jordnære grønne retter – og restaurant FOLK.

En hyggelig, klassisk, dansk restaurant i moderne mormorstil, hvor der både serveres smørrebrød og varme retter.

Hvad: Panpan, Botanika og FOLK
Hvor: Zoo, Roskildevej 32

Læs også: Sådan ville MigOgKbh strø Michelin-stjernerne i København


Holdet bag Falang: Øverst til venstre Troels Würtz, pudelhår: Jon Vangaard,
stor klebbert: Frederik Grunwald, halvlangt hår med tattoo: Mads-Bo Smith, halvlangthår: Simon Lennet, mørkt hår og skæg: Simon Frank

Falang

Det kendte gule hus på Istedgade er blevet til et lyserødt thailandsk karaoke-asiateria.

Bagmændene er blandt andet de festlige navnebrødre, Simon og Simon. Henholdsvis Frank og Lennet.

Falang er et asiateria – et ord, der vist nok ikke findes, men dækker over et sted, man kan drysse ind og ud af, hygge sig med cocktails under blomsterkransene og få nogle asiatiske favoritter i maven.

Læs også: Kbhs nye vilde sted: Simon og Simon åbner thailandsk asiateria

Udgangspunktet er Thailand, men køkkenchef Troels Würtz breder sig også ud over landets grænser.

Her er klassikere som panang og pad thai, men der bliver skiftet en del ud, og man kan sagtens finde vovede anslag på menukortet.

Hvad: Falang
Hvor: Istedgade 48
Hvornår: Åbnede i starten af januar

Læs også: Få en helt unik restaurant eller hotel: Det gamle bymuseum er sat til salg


Restaurant Mastek. PR Foto

Mastek

Pakhus 12 på Amerikakaj er et historisk sted.

Det var herfra bådene til det store Amerika afgik fra, dengang lykkeriddere i hobetal søgte mod vest.

Det berømte pakhus har fået nye beboere, nu hvor Restaurant Mastek har slået dørene op. De højtloftede smukke lokaler har fået en elegant og intim stemning holdt i mørke farver og smukke træsorter.

Her bliver gæsterne forkælet med franske teknikker og nordisk enkelhed med masser af smag og til priser hvor 3 retter kan fås for yderst rimelige 300 kr.

Vinkortet er en guldgrube, betjeningen en fornøjelse at blive betjent af og Mastek ligner grangiveligt en af byens nye must-tries.

Hvad:
 Restaurant Mastek
Hvor: Pakhus 12, Dampfærgevej 8, Nordhavn

Læs også: Vores bud på toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter


 

Smuk udsigt over Nordhavnsindløbet. Foto Rasmus Kramer Schou

Buvette

Nordhavn fik endelig sin lokale franske restaurant.

Den hedder Buvette – og det er fransk for en bar eller taverna og er afledt af beivre, der betyder drikke.

Den ligger lige under de to store siloer.

Placeringen er med udsigt til det store fællesareal under netop siloerne, men nok så meget – direkte til havneløbet – faktisk så tæt, at man med lidt tilløb ville kunne kaste sine østersskaller i havnen.

Menuen byder på franske bistroretter, især rotisseriekylling og vine fra hele verden – og er lynhurtigt blevet et go-to sted for den nye bydel.

Hvad: Buvette
Hvor: Göteborg Plads 2, Nordhavn

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.


Glou Glou
Den grønne bølge skyller ind over byen, og Kenn Husted vil være med.

Han er normalt garant for vin og et godt Middelhavskøkken, men med Glou Glou på Rantzausgade kommer han på den grønne gren.

Glou Glou har et princip om 60-30-10 fordeling af henholdsvis grønt, fisk og kød, så der er noget for alle, men samtidig en overvægt af de sunde og nærende retter – dog understreger han, at det hverken bliver frelst eller fodformet.

Man kan godt være grøn og have det sjovt samtidig.

Hvad: Glou Glou
Hvor: Rantzausgade 22
Hvornår: Åbnede primo 2019

Læs også: MigOgKbh med Hr. Skæg: ‘Jeg hang på toppen af Vor Frelser Kirke med bukserne nede om anklerne’


Yves Le Lay PR Foto

Á Terre

Køkkenchefen Yves Le Lay åbnede Á Terre.

Det betyder ved jorden på fransk, og som har en helt særlig betydning for Yves Le Lay.

Restauranten ligger i Tordenskjoldsgade 11, lige overfor personaleindgangen til Det Kongelige Teater.

“Jeg dansede selv ballet derinde som barn. Og À Terre er også et fransk balletudtryk, og derfor en hel naturlig del af mig,” forklarer han.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter

“Min far lavede fransk mad, og jeg er selv skolet i det klassiske franske køkken, men mit personlige køkken har blot afsæt i det franske. Jeg låner stadig og twister med råvarer fra det asiatiske og nordafrikanske, mens det franske gennemsyrer det hele.”

Forretter fås til 125-195 kr. og hovedretterne ligger omkring de 170-350 kr. Man kan se hele menuen og booke bord til byens nye franske gastro-ambassade – det sker lige her.

Læs også: Ny perle i København: Topkok åbner fransk restaurant med fokus på value for money

Hvad: À Terre
Hvor: Tordensskjoldsgade 11
Hvornår: Åbnede 3. september 2019
Hvordan: Læs mere her


Tilbage i køkkenet. Køkkenchef Rasmus Oubæk bliver her betjent af Maisons nye tjener, Jesper Marcussen. Foto Rasmus Kramer Schou

Maison

København har også fået en anden fransk klasse-klasserestaurant.

15. august åbnede det kendte makkerpar køkkenchef Rasmus Oubæk og tjener Jesper Marcussen nemlig restauranten Maison.

“Maison er en fransk bistro med store jomfruhummere, hvis det giver mening. Vi gider ikke servere små jomfruhummere, der skal swung over det,” forklarer Rasmus Oubæk. Og ja, bearnaise skal nok komme på kortet en gang i mellem…

Læs også: Kendt makkerpar går old-school og åbner legendarisk restaurant

Maisons raison d’être er alle de franske klassikere, bare lavet endnu bedre end vores franske mor nogensinde kunne drømme om. Her er hjemmelavet pate én croute, snegle, kalvebrisler, hummerravioli med brunet smør – og det er bare forretterne (95-225 kr.)

Til hovedret (175-795 kr.) ruller de mundvandsdrivende confit de canard, kalvelever (to die for) pigvar med hollandaise, due og tatar ud.

Hvad: Maison
Hvor: Dronningens Tværgade 43
Hvornår: Åbnede den 15. august
Hvordan: Besøg Maisons hjemmeside lige her



Mads Battefeld PR Foto

Sushi Anaba

Mads Battefeld er en japaner forklædt i en nordjysk kokke-krop.

Den tidligere sous-chef på 2 stjernede Henne Kirkeby Kro er tidligere draget til Solens Rige for at arbejde på den eksklusive sushirestaurant Hakkoku.

Herinde står en frokost i 1500 kroner, og der er bare plads til 6 gæster. Seriøs sushi med andre ord.

Nu har Københavns Nordhavn fået Europas bedste sushirestaurant.

Han har nemlig slået dørene op til Sushi Anaba. Og absolut intet er herinde overladt til tilfældighederne.

Her er håndlavede lamper i elegant cedertræ, bambus og store traditionelle papirskydedøre præger det højtloftede lokale med plads til 8 spisende gæster ved den sænkede spisebar – så Mads er i øjenhøjde med de siddende gæster.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

På Anaba serverer han en menu på 22 serveringer til 1400,- mens 5 glas matchende sake står i 600,- Både Mads og hans japaner-partner-in-crime, Henrik Levinsen har gennemført sakeuddannelse og er uden tvivl landets mest vidende sake-mestre.

Hvad: Sushi Anaba
Hvor: Sandkaj 39, Nordhavn
Hvornår: Åbnede i oktober 2019
Hvor meget: 22 serveringer til 1400,-
Hvordan:
Læs mere lige her


Donda

Donda er moderne og elegant indrettet med slanke, høje træpaneller på væggene, trægulv og moderne fotokunst på væggen.

De starter ud på eftermiddagen sin daglige gang som en café, der serverer retter, der lynhurtigt får tankerne hen på Latinamerikas kyster.

Om aftenen laver den sig om til en sydamerikansk spisebar, som med pivfriske fisk, skaldyr og grillede grøntsager får tænderne til at løbe i vand, når man træder ind og med det samme kan dufte kullene over grillen.

Læs også: De 10 bedste prisvenlige restauranter i København

Rustik og enkel

Maden spiller på det rustikt enkle og bliver serveret på den populære family-style måde, hvor man altså deler lidt på kryds og tværs. En hel menu kan fås for 350,-.

Baren på Donda læner sig selvfølgelig op af de latinamerikanske rytmer og serverer et udvalg af cocktails, naturvin og flere forskellige specialøl.

Læs også: Anbefaling: Københavns hemmelige smørrebrødsperle ligger i et palæ

Hvad: Donda
Hvor: Strandgade 20
Hvor meget: 350,- for menuen
Hvordan: Læs mere her

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram


Restaurant Lucifer Store Kongensgade København PR Foto

Lucifer

Antikrist, Beelzebub, Fanden, Mørkets fyrste og Djævelen. Han hedder meget, symbolet på ondskab, lyster og begær.

Han hedder også Lucifer – og er en helt ny restaurant i København.

Det er den tidligere ikoniske Umami i Store Kongensgade, der er blevet omdannet til djævlens værk.

På Lucifer handler det også om krydderier – livets salt og smæk på smag og farver.

Al mad laves selvfølgelig over åben ild, ligesom brødet får sprød skorpe og røget tone fra den brændefyrede ovn som køkkenenglen da Silva styrer som Satan selv over det 4 meter åbne ildsted.

En 9 retters menu fås for 400,- og kommer både omkring de arabiske krydderibomber som za’atar og harissa samt jalapeno, hummer, østers, helleflynder, Chicken Diablo og en avocadois.

Her kan gås vegetarisk, all in på bøf eller alt der i mellem på a la carte kortet. Cocktailkortet leger med smage som hibiscus, gurkemeje og lychee.

Hvad: Lucifer
Hvor: Store Kongensgade 59
Hvordan: Læs mere her

Læs også:Guide: Her får du den gode stegt flæsk med persillesovs i København


Restaurant Tolv. PR Foto

Restaurant Tolv

Holdet bag Restaurant Tolv er samlet fra klassesteder som Frederiksminde, Pony og Formel B.

Selvom ambitionerne er til et rent 12 tal, så styrer de efter en uprætentiøs Vesterbro-atmosfære, med plads til både rolige tirsdage og festlige fredage.

Restaurant Tolv fået en af Vesterbros bedste adresser – med udsigt direkte til Enghave Plads og pegende stik syd mod den sol, der skinner på den smukke næsten auberginefarvede facade næsten hele dagen.

Læs også: Bedste julegave: Ny nichebutik sælger KUN julesweaters

Restaurant Tolv lægger sig lige ind i det københavnske øvre mellemleje, hvor vi måske har verdens bedste udbud af smågeniale restauranter til utrolig rimelig penge.

Man kan hoppe ombord i 4 retter til 395,- eller man kan plukke fra kortet, hvor retterne kan fås fra 35 for Le Gall østers til 165,- for bagt rødtunge med porre, rygeostsauce, strandsalat og tørrede rogn.

Hvad: Restaurant Tolv
Hvor: Enghave Plads 12
Hvornår: Tirsdag – lørdag 12-15 og 17.30-00.00
Hvor meget: 4 retter 395,-
Hvordan: Læs mere her

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.


Restaurant Alchemist Foto Claes Bech Poulsen

Restaurant Alchemist

De var næsten mere forsinkede end metroen, og budgettet er vist også blevet opjusteret et par gange – men det lykkedes. Alcemist åbnede – og alt godt er som bekendt værd at vente på.

Alchemist er så samtidig måske verdens vildeste, mest hypede, crazy og vanvittige gourmetrestaurant denne jord nogensinde har set.

Rasmus Munk har simpelthen besluttet sig for at tage en i forvejen vanvittig gourmetrestaurant og så lige pimpe den op til noget, der ligner et kærlighedsbarn mellem et eksperimentarium, et planetarium, et Tivoli og skiftende moderne kunstudstillinger smeltet sammen til et oplevelsesteater af en anden verden.

Læs også: Vild Alchemist-succes: 2000 borde solgt på fire minutter

Der er 30 kokke og 20 tjenere ansat til at modtage de 40 gæster, der er plads til hver aften. Bordene bliver udsolgt som dug for solen, men man vinder jo aldrig, hvis man ikke prøver.

Menuen er på 50 retter, og man smager sig i løbet af en middag igennem restaurantens fire forskellige køkkener – ja, fire køkkener med specialmaskiner, der ville gøre de fleste forskere misundelige. De har endda et chokoladekøkken herude for crying out loud.

Hvad: Alchemist
Hvor: Refshalevej 173c
Hvornår: Åbnede i juli 2019
Hvordan: Book bord her 


 

Lola Bar PR foto

Lola

København har fået sin helt egen Lola.

Bag navnet gemmer sig en helt unik restaurant – placeret i en gammel mølle på voldene.

Køkkenchef er Kamilla Seidler og hun laver fænomenalt velsmagende, idérig og legesyg mad.

Indretningen er i særklasse stemningsfuld og priserne så lave, at man sagtens kan smutte forbi hver uge.

Lola er en kvartersrestaurant, så prisniveauet er afslappet, så man både kan kigge ind til et glas vin og en enkelt ret.

Man kan også tage familien under armen og have en god aften, men Lola har også plads til, at man går planken ud og tager en helt stor menu til aldeles rimelige 595,-

Maden på Lola er inspireret af hele verden – dog altid med det grønne og økologien i hovedsædet.

Hvad: Restaurant Lola
Hvor: Christianshavns Voldgade 54
Hvornår: Åbnede 14. november
Hvor meget: Mellemklassepriser
Hvordan: Læs mere her på deres hjemmeside eller på Lolas Instagram

Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København


KiniKini i Nordhavn med fokus på Indonesien Foto Henrik Freek

KiniKini

Kongen af Thailand gør det igen.

Kok og sommelier Henrik Yde har  indtaget både en ny bydel og et nyt verdenskøkken.

Kini Kini er nemlig åbnet i Nordhavn – og denne gang har Hr. Yde kastet sig over den indonesiske køkken, mere præcist Bali.

Man kan få den store balinesiske menu på omkring 9 serveringer til 345,-

Cocktailkortet er spækket med eksotiske cocktails – ca. 85 kr., og den indonesiske bananlikør – firserhittet Pisang Ambon – får en fortjent revival.

Hvad: KiniKini
Hvor: Göteborg Plads 9, Nordhavn
Hvornår: Åbnede tirsdag 10. december
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Guide: 10 restauranter med udsigt i København


Restaurant Polly PR Foto

Polly

Folkene bag den lille perle Frank lige ved Kongens Nytorv har åbnet en 2’er. Den hedder Restaurant Polly og ligger på Gammel Kongevej 96.

Herinde har de gjort en dyd ud af at servere klassemad til overkommelige priser.

På Polly kan man både suse forbi til en enkelt ret og et glas eller sætte hele aftenen af til den store menu på 7 retter. Den står for øvrigt i 395,-

Den kunne sagtens byde på sandart ceviche, tatar, stracciatella, knivmuslinger, risotto, short ribs og blodappelsinsorbet.

Der er også altid en vegansk og en vegetarret på kortet.

Hvad: Polly
Hvor: Gammel Kongevej 96
Hvornår: Åbnede onsdag 4. december
Hvor meget: 7 retter for 395,-

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.


District Tonkin i Store Kongensgade 71 PR Foto

District Tonkin Store Kongensgade

Vietnamesiske Nickie Mydung og kosovoalbanske Zeqir Haziri har igen genskabt atmosfæren, duftene og ikke mindst smagene fra Vietnam.

Den nye District Tonkin på Store Kongensgade 71 er indrettet som en gade i Hanoi.

Komplet med hulter til bulter el-ledninger i loftet, plasticskamler i pastelfarver, blinkende neonskilte, gadenavne og planter i alle afskygninger.

Lokalet er, ligesom i Hanoi, ikke særlig brede, men går dybt ind i bygningen og er i tre etager i forskudte plan.

Menukortet har fået et par nye retter på, men ellers er alt – heldigvis – som det plejer herinde. Inklusiv de 6 forskellige Bánh Mì til yderst rimelige 62,-

Derudover er gadekøkkenet fyldt med snacks, risnudelsalater, supper og desserter.

Hvad: District Tonkin Store Kongensgade
Hvor: Store Kongensgade 71
Hvornår: Åbnede mandag 2. december
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Guide: Her er de bedste vegetarrestauranter i København


Elefantporten PR Foto

Carl´s Øl & Spisehus

I Carlsbergbyen, ved siden af elefanterne, er der åbnet en helt ny øl-restaurant, bar og cafe på over 600 m2, hvor øl og mad kommer i fokus.

Den hedder passende nok Carls Øl & Spisehus.

Herinde er øl kongen, og man kan smage mere end 100 forskellige – fra 40 fadølshaner i den 70 meter lange bar, der vil servere øl fra hele Carlsberg porteføljen, krydret med Tuborg, Kronenbourg, Brooklyn og Jacobsen øl.

Det er kokken Mikkel Maarbjerg, der har flere Michelin-stjerner i bagagen, som har stået for udviklingen af menukortet. Til daglig er det køkkenchef Christian Marquard, der står for tilberedningen af maden.

Carls Øl & Spisehus serverer både morgenmad, frokost og aftensmad.

Hvad: Carl´s Øl & Spisehus
Hvor: Bag Elefanterne 20
Hvornår: Åbnede 3. december
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Endelig: Danmarks bedste bryghus åbner egen ambitiøs ølbar


Restaurant Safari Nørrebro PR Foto

Safari

Safari ligger i Baggesensgade 9, med søkig til Dosseringen og et stenkast fra Dronning Louises Bro.

Safari er en afstikker af restauranten Omar på Nørrebro. Det er stadigvæk meget i Simon Leo Hansens stil, og de fleste stamgæster vil kunne skrive under på, det er ubehøvlet betjening og kaos over det hele.

Bag ord som ubehøvlet og kaos, gemmer sig også en personlige service og følelsen af at være hjemme i øjenhøjde hos gode venner.

På Safari er der dogmemæssigt ikke rigtig nogen regler. Maden er simpel, enkel og ikke så meget fikumdik. Hver ret består oftest af 2-3 elementer.

Hvad: Safari
Hvor: Baggesensgade 9, Nørrebro

Læs også: Ny naturvinsbar i København: Har måske verdens mest simple vinkort


Osteria 16 Pesce PR Foto

Osteria 16 Pesce

Et Osteria er en italiensk betegnelse for et billigere, mere simpelt sted.

De italienske gastr-konger bag ‘Osteria 16’ og ‘Spaghetteria’ har slået dørene op til deres nye restaurant – Osteria 16 Pesce.

Man skal ikke være indfødt italiener for hurtigt at aflure, at vi skal en tur under vandet her.

Her er fokus på enkle, velsmagende retter med hovedfokus på alt godt fra havet.

Det være sig skaldyr, bløddyr, fisk og alt derimellem. Råvarer der får lov til at tale for sig selv, pivfriske og perfekte til en hverdagsaften.

Hvad: Osteria 16 Pesce
Hvor: Sønder Boulevard 54
Hvornår: Åbnede fredag 6. december

Læs også: Ny skøjtebane åbner i hjertet af København


 

Del artikel

Andre læser også