Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overrask din partner med en tur til København

Af Redaktionen

Du kender det sikkert. Der går hverdag i parholdet, og før du ved af det, er der gået en måned, hvor I ikke har haft tid til hinanden eller forholdet.

Sørger I ikke for at få tid sammen, kan det i værste tilfælde have fatale konsekvenser for jeres forhold, og ønsker du at gøre op med de dårlige udsigter, kan du med fordel overraske din partner med en tur til København.

I København kan I opleve lidt af hvert

København er en alsidig by, og byen er derfor et godt bud på en god destination til jeres kærestetur. Kan din kæreste godt lide at shoppe, er der rig mulighed for det, mens I også kan nyde lækkert mad, fine turistattraktioner eller hurtige ture i rutsjebaner.

Har din kæreste eksempelvis aldrig besøgt Tivoli, vil det være en oplagt mulighed for at tage et smut forbi og nyde de mange smukke udstillinger, forlysteler og haver.

København er tæt på at være perfekt til en god kærestetur, som byder på lidt af hvert.

Spar op og planlæg i god tid

Vælger du at overraske din kæreste, kan det betyde, at du også vælger selv at betale for turen. En tur til storbyen kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis I skal se mange ting og nyde noget lækkert mad sammen.

Derfor kan det være en god idé at begynde at spare på til turen i god tid, hvis du ved, at du har tænkt dig at gøre mere ved tanken om kæresteturen.

Bliver du overrasket over prisen, og ønsker du at have lidt ekstra penge på lommen, så kan du få et overblik over dine muligheder via denne låneguide fra Mikonomi.

Inden du vælger at låne, bør du undersøge, om du kan tage et par ekstra vagter på arbejdet i stedet, eller om du har andre alternativer til lånet. Lån altid med omtanke og kun hvis det er nødvendigt.

Del artikel

Andre læser også