ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at få næsen fikset?

Af Annoncør

Går du og tænker på at få næsen fikset? I så fald er der lige nogle ting, som du skal overveje på forhånd. I denne artikel går vi lidt mere i dybden om, hvad der er meget vigtigt at overveje, før du lægger dig under kniven. Læs med her hvis det er relevant for din situation.

Hvorfor vil du gerne have ved din næse fikset?

Det er først og fremmest vigtigt at overveje, hvorfor du gerne vil have ved din næse fikset. Mange gange kan vi blot få en idé om, at vores næse egentlig ikke er så pæn, som den egentlig er. Det kan skyldes helt andre problemer. Måske at du generelt har et dårligt selvværd og du tror at en ny næse på magisk vis vil fikse dette? Eller måske har du blot fået nogle dumme kommentarer omkring din nuværende næse og har følt, at du er tvunget til at få din næse fikset?

Uanset hvad din begyndelse er for at lægge dig under kniven, så er det i hvert fald meget vigtigt at overveje først, hvorfor det er vigtigt for dig. Nogle kan jo også have en meget reel grund til at de gerne vil lægge sig under kniven. Og i sidste ende er det også et helt op til dig. Det er blot meget vigtigt at sørge for at du er helt afklaret med resultatet i sidste ende.

Ofte vil din egen kirurg også gøre meget ud af at snakke tingene ordentligt igennem med dig, før du får din næse fikset. Det er i hvert fald sådan plastikkirurger skal opføre sig. Og hvis du kommer ind til en plastikkirurg som er klar til at skære i dig lige med det samme, så er det faktisk et rødt flag.

Hvem lader du skære i dig?

På lignende vis er det generelt vigtigt at du lige tænker meget godt på hvem du egentlig lader skære i dig. Det er trods alt en lidt større operation og det er dit ansigt det handler om. Derfor er det også meget vigtigt at sørge for at du vælger en rigtig god næse kirurg, som du virkelig har tillid til.

Og hvordan finder man frem til sådan en? Klik her for blandt andet at se et eksempel på en rigtig god næseklinik, som du eventuelt kunne benytte dig af. Hvis du for eksempel kigger lidt på de anmeldelser der er omkring denne klinik, så kan du se at der er rigtig mange glade og tilfredse kunder. 

Del artikel