ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at skifte bank?

Af Annoncør

For mange mennesker er den første bank de åbner en konto i, som regel den sammen bank, som deres forældre bruger. Det er som regel først, når man skal til at investere i et hus, at folk begynder at sammenligne de forskellige tilbud, som de kan få ved de forskellige banker. Det kan dog være en fordel at kigge på de forskellige banker i Danmark og overveje om det måske, kan være en god idé at skifte bank. Det kan være en god idé at kigge på forskellige kriterier, når man overvejer at skifte bank, så man er sikker på at vælge den bank der passer bedst til en plan og økonomi. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Findbank

Formål

En god ting at have styr på, når man vælger en bank, er grunden til at man skifter bank eller overvejer at åbne en konto i en anden bank. Der kan være mange grunde til det, måske kan man låne flere penge, så man kan få råd til sit drømmehus eller måske kan de give et bedre tilbud i forhold til kurtage, hvis man vil åbne en aktie spare konto for at investere. Måske kan de give en bedre service eller måske vil man gerne være i samme bank som sin partner og åbne en fælleskonto. Måske vil man gerne åbne en børneopsparing for sit barn og leder efter den bank, som passer bedst til det formål. Det kan også være at man leder efter en erhvervsbank, som et sted at åbne en konto til ens virksomhed, så man kan få et godt overblik over ens virksomheds økonomi. 

Renter

En anden ting, som man skal være opmærksom når man overvejer at skifte bank, er renter. Det kan eksempelvis være i forhold til de renter man kan få tilbudt når man vil ansøge om et huslån. Det kan være at en bank kan tilbyde en fleksibel rente, mens en anden kan tilbyde en lavere og fast rente. En anden ting man også skal overveje når man kigger på renter, er negative renter, som flere banker er begyndt at gøre brug af. Negative renter, kan nemlig have en negativ effekt på ens opsparing, hvis den er over et bestemt beløb. Det er derfor en god idé at være opmærksom på hvilke banker, som gør brug af negative renter, så man kan vælge den mulighed som passer bedst til ens økonomi. 

 

 

Del artikel

Andre læser også