ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at springe ud i et gør-det-selv-projekt?

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af: Bygge.dk

Har du hænderne skruet rigtigt på, og er du vild med gør-det-selv-projekter i hjemmet? Så kan det være, du går med tanker om at springe ud i et større gør-det-selv-projekt såsom at lægge nyt gulv, renovere badeværelset eller bygge en terrasse.

Inden du går i gang, er der dog en række overvejelser, du bør gøre dig.

Vær’ ærlig over for dig selv omkring dine evner

Vil du gerne renovere dit badeværelse, kræver det, at du har de rette evner og kompetencer til at udføre de opgaver, renoveringen indebærer. Du skal være ærlig over for dig selv, for du risikerer blot at gå på kompromis med resultatet af gør-det-selv-projektet, hvis du overvurderer dine evner.

Kan du udføre projektet billigere end en håndværker?

Det lyder ofte således, at du kan spare mange penge ved at udføre et projekt selv fremfor at hyre en uddannet håndværker. Men det er ikke altid så ligetil. Når du udfører arbejdet selv, skal du ikke betale mandetimer til nogen – og det er naturligvis penge sparet. Dog kan dine penge hurtigt få ben at gå på, når du skal købe materialer. Dem kan du nemlig ikke købe nær så billigt som en håndværker kan.

Derudover vil det formegentlig tage længere tid for dig end en uddannet håndværker at udføre en opgave. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du vil spare penge og være længere tid om projektet, eller om du vil betale dét ekstra og realisere projektet hurtigere.

Der er hjælp at hente, hvis projektet er for stor en mundfuld

Har du kastet dig over et gør-det-selv-projekt, der viser sig at være lidt for stor en mundfuld? Så er der heldigvis hjælp at hente. Se mere her, hvis du vil finde det bedste tilbud på en entreprenør, der kan hjælpe dig i mål med dit gør-det-selv-projekt.Nederst på formularen

Del artikel

Andre læser også