Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at starte din egen synshal?

Af Annoncør
Latin American man greeting a mechanic with a handshake while picking up his car at an auto repair shop
Latin American man greeting a mechanic with a handshake while picking up his car at an auto repair shop

Hvis du går og overvejer at starte din egen synshal, og måske endda allerede har fundet stedet, er du faktisk godt på vej. Det er dog vigtigt, at du har styr på kvalitetssikringen, og følger de regler, som der er ved synshaller – dette kan du lære mere om ved ta læse videre i denne tekst. 

Gode råd til opstart af synshal 

Når du vil starte din egen synshal, er der forskellige ting, du skal være opmærksom på. Opstart af synshaller er nemlig noget, som kræver, at man følger forskellige retningslinjer, og at din synsvirksomhed opfylder diverse krav. Det er dog ikke altid helt nemt med disse, og det kan derfor være klogt at få hjælp og rådgivning fra folk, som har helt styr på dem. 

På den måde sikrer du nemlig, at din synshal vil komme til at overholde de forskellige krav og retningslinjer, som stilles af Færdselsstyrelsen, og du på den måde vil få en tilladelse til at kunne syne bilerne, der kommer til din synshal.

Kvalitetsstyring af synshal 

For at kunne starte din egen synshal, skal din synsvirksomhed have en tilladelse til at syne biler. Dette får du ved at få en kvalitetsstyring af din synshal. Kvalitetsstyring af synshaller er noget, som er fuldstændig essentielt, hvis du ønsker at starte din egen synshal. Denne kvalitetsstyring bliver gjort af nogen, som af Færdselsstyrelsen er bemyndiget til at kunne godkende kvalitetsstyringssystemet hos synsvirksomheder som din. 

Her vil der blive tjekket om de forskellige krav, som stilles af Færdselsstyrelsen bliver opfyldt – og hvis de gør, vil du få en godkendelse til at kunne syne biler i din synshal. Dette er altså noget, du skal have fundet ud af, hvis du ønsker at starte din helt egen synshal. Dette er altså guiden til dig, som ønsker at starte sin egen synshal. 

Del artikel

Andre læser også