MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På boligjagt i København? Få hjælp

Af Redaktionen

Københavns boligmarked er virkelig noget, man skal holde tungen lige i munden for at forstå.

Boliger købes og sælges lynhurtigt, og det gælder alt fra små etværelses lejligheder til en stor murermestervilla i Storkøbenhavn.

Uanset hvad du kigger efter, er der dog nogle fælder, man gerne skulle undgå.

De færreste vil gerne stå med en uheldig overraskelse efter et par måneder, hvis man opdager, at der er rod i papirerne, eller at økonomien pludselig ikke er i orden længere.

Med en lokal advokat til boligkøb i København går du ikke helt galt i byen. Her får du hjælp af en professionel, der med sin ekspertise virkelig kan hjælpe dig på rette vej.

En boligadvokat arbejder dagligt med den type papirer, du nu skal til at sætte dig ind i, og det kan være rigtigt rart at have et ekstra par øjne til at gennemgå stoffet med dig.

Fast pris uden overraskelser

Hvis du beslutter dig for at få hjælp af en boligadvokat, så er det rart, at der også er helt styr på prisen her.

Derfor opereres der til en fast pris, så du ikke skal til at overveje, hvilke ressourcer, du har at gøre med, og hvilke ting, du vil prioritere. Med en boligpakke er alt det, du har brug for inkluderet.

Derfor kan du få gennemgået alt fra skøder til papirer fra grundejerforeningen eller elselskabet, og du vil kunne se, om der er indhentet de nødvendige tilladelser på grunden til, at jeres drømme kan gå i opfyldelse.

En advokat er ikke blot en udgift, det skal nærmere ses som en investering.

De penge, der bruges på en advokat, når man står midt i et boligkøb, er nemlig i de fleste tilfælde rigtig godt givet ud og kan spare dig for mange penge i fremtiden, når I overvejer, om I nu har de rette papirer til alt.