ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På jagt efter den allerbedste leder?

Af Annoncør

En god leder er et vigtigt led i virksomheder og organisationer. Det kræver meget at være en succesfuld leder, og man skal indeholde en lang række af kvaliteter og gode værdier.

Annoncørbetalt indhold leveret af: azets.dk.

En god leder skal kunne vise retning, skabe det store overblik og ikke mindst motivere medarbejderne i den rigtige retning.

Få hjælp til rekrutteringen
Gennem executive search kan du få den rette hjælp til rekruttering af ledere. Her får du altså nogle udefrakommende til at stå for hele rekrutteringsprocessen ud fra din virksomheds behov samt ønsker.

På denne måde sparer du din virksomhed for en masse tid på bl.a. jobopslag, samtaler og lignende. En god rekruttering tager nemlig tid, struktur og en masse forarbejde. Du kan trygt give ansvaret til en virksomhed som Azets, som sørger for udvælgelse af kandidater, screening af kandidater samt gennemførelse af interviews. Til sidst skal du blot vurdere ud fra 1-3 kandidater hvem, som skal blive din virksomheds nye leder.

En leder som skaber værdi

Men er det nu overhovedet så vigtigt med denne dybdegående rekrutteringsproces? Her må svaret være et klokkeklart ja. En lederstilling er nemlig vigtig og indflydelsesrig, og man går ikke bare lige sådan ud og får besat stillingen med det samme.

En fejlrekruttering på lederniveau kan være dyr. Dette undgår du med executive search. Hvis man får ansat den forkerte leder, kan det føre til at dårligt arbejdsmiljø blandt alle de ansatte, som i sidste ende kan gå ind og påvirke virksomhedens vækst og produktivitet i den negative retning.

Det findes ikke en facitliste på en god leder, da dette er forskellige fra branche til branche og fra virksomhed til virksomhed. Men der er nogle nøgleord, som ofte går igen såsom kommunikation, empati, fokus og projektledelse. Det vigtigste er dog at det er et godt match mellem den kommende leder og virksomheden.

 

Del artikel