MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Påskefrokost i København: Her er de 10 bedste menuer ud af huset

Af Mathilde Mågård Hansen
Smageriet Foto PR
Smageriet Foto PR

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – nogle af stederne på listen har betalt for at få deres booking informationer med i artiklen.

Påsken er lige om hjørnet, og vi kan desværre stadig ikke nyde årets påskefrokost ude i byen.

Men så tager vi den da bare med os hjem i stedet.

Vi har fundet de ti bedste menuer i København, så du trods nedlukning stadig kan nyde en god påskefrokost derhjemme (og slippe for at lave mad i flere timer op til).


Meyers Foto PR

Meyers – den lokale

Kokkene fra Meyers Køkken har i år komponeret en forårsfrisk påskemenu med både klassiske retter og et par nye, sprøde påfund, der stiller lysten efter æg, sild, laks og de allerførste grønne sager fra køkkenhaven.

Du kan også vælge den vegetariske menu, og du kan tilkøbe alt lige fra håndlavede påskeæg fra Meyers Konditori til snaps fra Hr. Skov i Blåvand, øl fra Krenkerup Bryggeri på Lolland og en vinpakke med gode flasker fra Frankrig og Spanien.

Highlights fra den klassiske påskemenu:

  • Gammeldags modnede sild med rabarber og milde perleløg
  • Rillette på varmrøget laks og torsk med sagogryn og æbleeddike
  • Vol au vent fra Meyers Bageri med kyllingefrikassé og æblemost fra Lilleø
  • Kalveculotte med gastrik og letrøgede gulerødder
Meyers Foto PR

Highlights fra den vegetariske menu:

  • Æggesalat med ristet karry og grov sennep
  • Letrøgede knoldselleri med rabarber
  • Spæde salater med forårsgrønt og mormordressing skilt med ramsløgsolie
  • Blancherede blomkål med citroncreme og ristede kerner

Hvor: Meyers leverer til døren i hele landet og på brofaste øer
Hvor meget: Kuvertprisen er 245 kr. eks. levering
Hvordan: Se hele menuen og bestil den her


DiningSix Foto PR

DiningSix – den klassiske

Lad DiningSix gøre din påskefrokost nem og lækker for dig og dem, du holder af.

Med afsæt i virksomhedens populære restaurantkoncept, Klokken, har DiningSix sammensat en dejlig forårsfrisk påskemenu med alt hvad hjertet begærer for kun 199,- pr. person.

Påskebordet består af både kolde og varme serveringer.

Læg ud med marinerede sild med hjemmelavet karrysalat samt æg og rejer med urtecreme og dild.

Efter det kolde bord, kan I glæde jer til lune fiskefileter med hjemmerørt remoulade, klassiske tarteletter, lun leverpostej – og selvfølgelig: Frikadeller med hjemmelavet rødkål!

Slut måltidet af med en luftig drømmekage med vaniljecreme og crumble.

DiningSix Foto PR

Ønsker du en kødfri påskefrokost, så har DiningSix sammensat særlige versioner af menuen, der tilgodeser hhv. pescetarer samt vegetarer/veganere.

De særlige menuer består af lækre alternativer, der bliver serveret som supplement til det øvrige menuvalg.

På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.

Hvor: Menuen kan afhentes på Thoravej 33 i Københavns nordvestkvarter, men ønsker du levering kan dette tilvælges mod ekstrabetaling
Hvornår: DiningSix Påskefrokost kan bestilles helt ned til 4 kuverter i perioden 26. marts t.o.m. 5. april
Hvor meget: 199 kr. pr. kuvert
Hvordan: Bestil din menu her


Smageriet Foto PR

Smageriet – den nemme

Slip for besværet med at handle ind til den årlige påskefrokost i et propfyldt supermarked midt i ulvetimen.

Med Smageriet får du nemlig menuen færdigtilberedt og leveret lige til døren – nemmere bliver det ikke.

Så kan du i stedet nyde dagen i godt selskab.

Godt nok bliver vi færre om påskebordet i år, men det behøver heldigvis hverken at gå udover menuen eller den hyggelige stemning

Smageriet Foto PR

Forkæl dine nærmeste med en af Smageriets 3 lækre påskefrokoster – som du får leveret færdigtilberedt lige til døren:

Påsketallerken (portionsanrettet) fra 2 kuverter til 205 kr. pr. kuvert

Påskefrokostmenuen fra 5 kuverter med 7 dele til 150 kr. pr. kuvert

Påskefrokost – design selv fra 10 kuverter fra 165 kr. pr. kuvert

Hvor: Smageriet leverer i hele landet – til fastland & brofaste øer
Hvornår: Fra d. 1. april til og med d. 5. april
Hvor meget: Fra 150 kr. pr. kuvert. Levering for 65 kr. med koden: Påskehygge (kan ikke kombineres med andre rabatkoder)
Hvordan: Se mere lige og bestil lige her


Lille Norrlyst Foto PR

Lille Norrlyst – den delevenlige

Er du blevet træt af sild, fiskefilet og tarteletter – så skal du bestille årets påskefrokost fra Lille Norrlyst i Indre By.

De er en skøn og intim delikatesse, som fokuserer på lokale og smagfulde produkter, hvor størstedelen oveni er økologiske.

Udover alle de fantastiske pølser og oste, som er nøje udvalgte, så bliver Lille Norrlyst også forsynet med hjemmelavede cremer og kompotter fra “storebroren”, Norrlyst, lige om hjørnet.

Her finder de dygtige kokke hver dag årstidens bedste ingredienser frem, så din tapas når et helt nyt niveau.

Lille Norrlyst Foto PR

Til årets påskefrokost får I fem slags charcuteri, fem slags oste og fem slags cremer og kompotter, der består af blandt andet trøffelmayo, urtecreme og løvstikkepesto.

Glæd dig herudover til øko lammespegepølse, øko hvidløgspølse, Gammel Knas fra Arla Unika og meget, meget mere.

Husk at tilkøbe brød, som du putter i ovnen derhjemme, så det er helt friskbagt – mmmh!

Hvor: Badstuestræde 6, 1209 København K
Hvor meget: 185 kr. pr. kuvert
Hvordan: Bestil her


Klassisk påskemenu fra Cofoco Foto PR

Cofoco Food – den grønne eller den klassiske

Påskefrokosten er den store forårsbebuder og en fast tradition, hvor vi efter en lang og kold vinter endelig kan skåle over et godt og veltillavet måltid og sammen se frem mod en ny sæson og friske forårsgrøntsager.

Cofoco Food har gjort to friske forårsmenuer klar til din påskefrokost:

En klassisk menu med kød og fisk fra økologiske og bæredygtige producenter og en grøn menu, hvor du finder lækre vegetariske påskeretter.

I Cofoco Foods klassiske påskefrokostmenu har de samlet en række traditionelle påskeretter med fisk og kød.

Påskemenuen er skabt efter devisen: lidt, men bedre kød.

Derfor har de hos Cofoco Food valgt kød og fisk fra økologiske og bæredygtige producenter, som har fokus på høj kvalitet og dyrevelfærd.

Kødet er hentet kød fra det bornholmske mikroslagteri Hallegaard, der især er kendt for deres gode håndværk og nænsomme slagtning.

Fisken, som Fiskerikajen har sørget for, er fanget med fokus på nye bæredygtige alternativer og skånsomt kystfiskeri.

Grøn påskemenu fra Cofoco Foto PR

Trænger du i stedet til en grønnere og et mere vegetarisk alternativ til påskefrokostens traditionelle kødretter?

Så pift påskebordet op med Cofoco Foods grønne påskemenu.

Bestiller du den grønne påskefrokost, får du blandt andet en cremet og knasende sellerisalat med valnødder og vindruer, en hjemmerørt nødde-porrepaté og vores sprøde og saftige quinoadeller.

Helt vegetarisk bliver den grønne påskemenu dog ikke.

Du får også to påskeretter med fisk fra Fiskerikajen – fanget med fokus på nye bæredygtige alternativer og skånsomt kystfiskeri.

Hvor: Kan leveres direkte til døren eller afhentes hos Cofoco Food på Amager Landevej 119, 2300 København S
Hvornår: Første dag for levering er torsdag 25. marts og frem til 11. april (torsdage, fredage, lørdage og søndage + mandag 2. Påskedag) og bestillingen af menuerne skal ske senest mandag kl. 24 i samme uge som levering
Hvor meget: Begge påskefrokost menuer koster 285 kr. pr. kuvert
Hvordan: Se de fulde menuer her og bestil lige her


FAMO Foto PR

Famo – den italienske

Skal påsken være noget ekstra særligt i år, så skal du holde den med FAMO-familien.

FAMO er ubetinget én af byens bedste og autentiske italienske restauranter, og deres påske menu rammer det bedste af to verdener.

Du får nemlig en lille bid af dansk påske i form af ovnbagt lam med friske krydderurter og citron serveret med rosmarinkartofler, men så i godt selskab med italiensk antipasti og kort rullet pasta.

Påskemenu kan nydes hjemme med et minimum af tilberedning, så du kan sætte tænderne i en eksklusiv 4-retters menu med 8 serveringer.

FAMO har også lavet en særskilt børnemenu, så hele familien kan spise med.

Hvor: Kan afhentes på Saxogade 3, 1662 København V og Øster Søgade 114, 2100 København Ø
Hvor meget: 400 kr. pr. kuvert (ekskl. billetgebyr) og 250 kr. for børnemenuen. Der skal bestilles til minimum 2 personer. Mulighed for forskellige tilkøb
Hvordan: Bestil her


Møntergade Foto PR

Restaurant Møntergade – den traditionelle

Altid populære Restaurant Møntergade markerer påsken med en overdådig pakke til den store påskefrokost til dig og dine.

Menuen indledes med sild og en kold runde med fiskespecialiteter, en varm hovedret og afsluttende med dessert.

Glæd dig til blandet andet karrysild, hvide asparges med stenbiderrogn, varmrøget laks, stegt lam og påskeæg med hvid chokolade og rabarber.

Der er begrænset antal kuverter til salg til denne menu hver dag, så det kan nok anbefales at bestille i god tid.

Hvor: Afhentning mellem 11.00-14.00 på Møntergade 19, 1116 København K
Hvornår: Menuen kan bestilles fra torsdag den 1. til mandag den 5. april.
Hvor meget: 550 kr. pr. kuvert
Hvordan: Bestil her


Aamanns Foto PR

Aamanns – den portionsanrettede

Gider du ikke det helt store påskebord med alt for mange valgmuligheder, så skal du en tur forbi Aamanns på Østerbro.

Til påske har de nemlig lavet en særlig takeaway-menu med tre stykker smørrebrød og en citronfromage til dessert.

Aamanns kører den helt klassisk ind med smørstegt paneret rødspætte, hønsesalat og rørt oksetatar, men med et bæredygtig præg.

Adam Aamann har nemlig fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90%.

Hvor: Bestil levering eller afhent fra Aamanns Deli og takeaway, Øster Farimagsgade 10, 2100 København Ø
Hvor meget: 275 kr. for tre stykker smørrebrød og en dessert
Hvordan: Bestil her


Foto PR

Radio

Stenbideren er fyldt til bristepunktet med rogn, og i de danske skove er ramsløgene og blomsterkarsen skudt op af jorden.

Også rabarberen kommer i sæson nu, og pludselig synes håbet væsentlig mere lysegrønt og frodigt, end det har gjort i de mørke vintermåneder.

På Radio har køkkenchef Bendix Laursen sammensat en lækker påskemenu, som tager udgangspunkt i de bedste sæsonråvarer fra land og vand.

Det inkluderer også den klassiske kombination med lam, dild og rejer i en cremet ragoutversion.

Retterne kan også bestilles enkeltvis.

Glæd dig til blandt andet pocheret æg med grillet hjertesalat og stenbiderrogn-creme, stegt havkat og Lys lammeragout med dild, rejer og forårsløg.

Hvor: Julius Thomsens Gade 12, 1632 København V
Hvornår: I forbindelse med påsken ændrer Radio åbningstiderne i uge 13. Der holdes åbent søndag d. 4. april (1. påskedag). Til gengæld er der lukket tirsdag d. 30. marts. Derudover er der åbent for afhentning af menu til frokost fredag, lørdag og søndag fra 12-14 og derudover fra 17-20 alle dage onsdag til søndag. Disse tider gælder kun i uge 13.
Hvor meget: 4 retter med brød og smør til 405 kr.
Hvordan: Bestil her


Foto PR

Almanak

På Almanak er kokkene ligeledes oppe at flyve over årets første råvarer.

Den står på årets første asparges og stenbiderrogn for bare at nævne nogle af de godter, man kan mæske sig i ved påskebordet derhjemme.

Køkkenchef Christian Hoffmans menu består af 4 lækre retter, der byder bl.a. på de første asparges med stenbidderrogn, Svinningegårds skovkylling farseret med svampe, kål og fyldig hønsesauce og glaskålspasta med grillet blæksprutte.

Restaurantchef Adam Kjeldsen vil sammensætte en vinmenu bestående af en flaske rød- og hvidvin, som det vil være mulig at købe med til en fordelagtig pris.

Hvor: Havnegade 44, 1058 København K
Hvornår: Almanak tilbyder påskemenuen fra d. 31. marts til den 4. april. Sidste frist for bestilling er d. 30. marts kl. 15.00. Menuen afhentes på Almanak i tidsrummet 10.30-14.30 hver dag i perioden.
Hvor meget: 425 kr. pr. person
Hvordan: Læs mere her


Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram