Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Påskefrokost i København: 9 gode steder hvor du kan nyde en lækker påskemenu

Af Mathilde Mågård Hansen
Meyers. Foto Rikke Westesen
Meyers. Foto Rikke Westesen

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – nogle af stederne på listen har betalt for at få deres booking informationer med i artiklen.

Påsken er lige om hjørnet, og tiden er kommet til at arrangere årets påskefrokost.

Uanset om du foretrækker at nyde den ude i byen eller tage den med hjem, så er der mange gode muligheder i byen.

Vi guider her til de bedste påskefrokoster i København.

DiningSix. Foto PR

Påskefrokost ud af huset fra DiningSix 

Påsken byder gerne på en lille miniferie, der giver tid til at samles med venner og familie.

Du kender sikker følelsen af at forsøge at være med i samtalen ved bordet, mens du holder styr på mad i ovnen og rører i en gryde… Det er træls!

Gør påsken mere overskuelig og bestil din påskefrokostmenu fra DiningSix

DiningSix elsker at stå for maden, og har sammensat en klassisk og lækker påskefrokostmenu ud af huset til dig. Menuen består af to runder med en masse forskellig mad til påskefrokost. Første runde består af et koldt bord med marineret sild, æg & rejer og fiskefilet med friskbagt rugbrød fra Lagkagehuset. Anden runde består af braiseret lammekølle, mør okseroast, flødekartofler og bagte rødbeder i solbærglace.

Du kan servere menuen på en buffet, eller sætte maden på bordet og lade gæsterne sende det rundt. Valget er dit!

Påskefrokostmenuen kan bestilles som enten varm eller kold menu. Den ene er anrettet og klar til servering, mens den anden har en tilberedningstid på ca. 20 minutter. Uanset hvilken du vælger, så giver DiningSix dig plads og rum til at være en del af alle de gode samtaler ved påskebordet.

Bestil din påskefrokost nu til levering eller afhentning i perioden 14. marts til 14. april.

Bestil påskemenuen fra DiningSix her.

Hvad: DiningSix
Hvor:
Hjemme hos dig
Hvor meget: 225 kr. pr. person

Kilden i Haven. Foto PR

Kilden i Haven

Skyd foråret i gang og fejr påsken med en tur forbi Tivoli, hvor KILDEN byder på skøn dansk påskefrokost inklusiv dejlig udsigt over den forårsblomstrende have og Tivolisøen. 

KILDENs påskebord består af respektfuldt fortolkede klassikere med fokus på dansk fisk og fjerkræ af fremragende kvalitet. Gå ombord i sennepssild med yuzu, smilende æg & rejer, sprødstegt skånsomt fanget fisk, skovkyllingesalat med hjemmerøget bacon og til slut chokoladetærte med saltkaramel og hasselnøddeis.

Se menuen her.

KILDENs sommelier byder på et stort udvalg af sine hjemmelavede økologiske snapse, kold fadøl eller skatte fra vinkælderen. Påskebordet kan nydes både til frokost og aften. 

Book bord på Kilden i Haven her.

Påskefrokosten serveres fra d. 22. marts til d. 1. april.

Hvad: Kilden i Haven
Hvor:
Tivoli, København
Hvor meget: 550 kr. pr. person (børn under 12 år halv pris )

Almanak i Operaen. Foto PR

Almanak i Operaen

Fejr påsken i majestætiske omgivelser på Almanak i Operaen, som tilbyder påskefrokost på Operaens fjerde balkon, hvor udsigten over Amalienborg og København mildest talt er prægtig. 

Almanaks store påskefrokost omfatter i alt 9 serveringer, der serveres ad tre omgange. Der er både kolde serveringer som ’Sol over Gudhjem’ og røget laks med rygeostcreme, og varme serveringer som tarteletter og stegt påskelam med himmelsk skysauce og sprødt tilbehør. 

Efter hovedretten er der mulighed for at lade sig friste yderligere, når dessertvognen ruller ind i restauranten, spækket med delikate desserter, oste og chokolader.

Se menuen til årets påskefrokost her.

Menuen serveres d. 28., 29. og 30. marts.

Bestil bord hos Almanak lige her.

Hvad: Almanak i Operaen
Hvor:
Operaen, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K
Hvor meget: 445 kr. pr. person (børn under 12 år halv pris)

Restaurant GAARDEN. Foto PR

GAARDEN

Brug én af påskedagene på en udflugt til Hvidovres nye Kulturhus, Risbjerggaard, og besøg Restaurant GAARDEN med hele familien.

Restauranten, som er hyggeligt indrettet i en over 100 gammel gård, byder indenfor til moderne danske spiseoplevelse af høj kvalitet.

Her er højt til loftet og plads til alle.  Børnene kan hygge sig med legerum, når de har nydt bordets glæder. 

De voksne kan glæde sig til et herligt påskebord med kolde, lune og varme retter: Karrysild med æggesalat, røget laks med røræg, hjemmelavet lun leverpostej med bacon og svampe, og lam med spidskål, kartofler og pebersauce. Til dessert er der mazarintærte med æblekompot og vaniljeflødeskum.

Se menuen her.

Påskebordet serveres hele dagen fra kl. 11-19 d. 28, 29 og 30. marts, så der er god mulighed for en plads ved bordet.   

Book bord på GAARDEN her.

Hvad: Restaurant GAARDEN
Hvor:
Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre
Hvor meget: 445 kr. pr. person (børn under 12 år halv pris)

Hallernes Smørrebrød. Foto PR

Hallernes Smørrebrød

Hvis du vil nyde en fantastisk påskefrokost uden selv at skulle stå for alt arbejdet, så er en påskeæske fra Hallernes Smørrebrød svaret.

Du behøver kun at åbne æsken, og så er der serveret. I æsken er der nok til en person.

I æsken er der fem små stykker kvalitetssmørrebrød som består af:

  • Marineret sild med hjemmelavet æggesalat, rødløg, forårsløg og en spiselig blomst
  • Æg og rejer – Økologisk æg og håndpillede rejer med mayonnaise, citronskal og karse
  • Hønsesalat – Hjemmelavet hønsesalat med bacon, champignon og kørvel
  • Kartoffelstykke med stegte og rå løg, mayonnaise, purløg og timian
  • Roastbeef med stegte og syltede løg, pickles, agurkesalat og peberrod

Du kan selv hente æskerne i en af deres butikker eller få dem leveret.

Bestil fra Hallernes Smørrebrød lige her.

Hvad: Hallernes Smørrebrød
Hvor:
Bestil med levering eller afhent i Torvehallerne, Tivoli Food Hall, Lyngby Storcenter eller Magasin Kongens Nytorv
Hvor meget: 198 kr. pr. person (der skal minimum bestilles 2 æsker)

John & Woo. Foto PR

John & Woo

Hos John & Woo på Amager og i Nordhavn finder du en lækker påskemenu med det hele. Både det kolde, lune og det søde.

Det kolde:

  • Marineret sild med æg og karrysalat
  • Paneret rødspætte med remoulade og citron
  • Hønsesalat med æble og bacon
  • Smilende æg og rejer med mayo

Det lune:

  • Svinemørbrad med bløde løg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Rosastegt lammeculotte med rosmarin
  • Hvide kartofler med lammesky

Det søde:

Gammeldaws æblekage i nye klæder

Prisen er 425 kr. per person (min 4. personer). Menuen skal bestilles min. tre dage i forvejen og kan også bestilles ud af huset.

Skal I have den fulde oplevelse, så er det også muligt at kombinere påskemenuen med en komplet drikkevarepakke med fri øl/vand/vin samt kaffe og the.

Her er prisen 895 kr. for 4 timer og 1.095 kr. for 6 timer. Begge priser er inkl. påskemenuen i tre serveringer.

Book bord på John & Woo her.

Du kan også bestille en påskefrokost ud af huset for 375 kr.

Hvad: John & Woo
Hvor: Under Elmene 13, 2300 København S og Göteborg Pl. 2, 2150 København
Hvor meget: 425 kr. per person. Ud af huset for 375 kr.

Meyers. Foto Rikke Westesen

Meyers

Et veldækket påskebord er en ægte forårsbebuder.

De dygtige kokke fra Meyers har igen i år sammensat en frisk frokostmenu bundet sammen af godt håndværk og de allerbedste råvarer. 

Påskemenuen består af: 

  • Gammeldags modnede karrysild med kapers, milde løg og æg 
  • Gravad laks med fennikelcrudité, peberrodscreme og dild
  • Cremet hønsesalat 
  • Gulerodstatar med fynsk rygeost og spæde radiseskud 
  • Bitre salater med fermenterede hvide asparges
  • Roastbeef af dansk økologisk okse med grov selleriremoulade og sprøde løg
  • Økologisk surdejsbrød og maltrugbrød med pisket smør med kærnemælk og flagesalt

Menuen fås også vegetarisk, og der er mulighed for at vælge en række tilvalg, så du kan sammensætte en unik menu til din gæster med alt fra langtidsbrassieret lammeskank, sprøde urtedeller, æg og rejer eller påskeæg fra Meyers konditori.

Påskefrokosten leveres fra d. 23. marts til og med 1. april.

Bestil fra Meyers her.

Hvad: Påskefrokost fra Meyers
Hvor: Hjemme hos dig
Hvor meget: 298 kr. pr. person

Meyers i Tårnet. Foto PR

Meyers i Tårnet

Meyers i Tårnet inviterer til frokost og middag i historiske rammer på toppen af Christiansborg – 34 meter over København.

Her serveres der smørrebrød med sæsonnær accent og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder. 

Påskemenu – 5 serveringer:

5 serveringer serveres som family-style (varighed 1,5 time):

  • Rødspætte med skaldyrssalat & grillet citron
  • Røget laks med peberrod & agurk
  • Hønsesalat med vadauvan, knoldgaltetand & skinke fra troldgården
  • Gravad lam med røræg, kål & ramsløg
  • Citronfromage med marengs, vanilje & bergamotte

Pris: 455 kr. pr person inkl. 1 genstand samt filtreret vand

Påskemenu – 10 serveringer:

10 serveringer serveret som family-style (varighed 2 timer):

  • Rødspætte med skaldyrssalat & grillet citron
  • Røget laks med peberrod & agurk
  • Kartofler, rygeost, radisser & rogn
  • Gammeldags modnet sild med stikkelsbær, løg & dild
  • Hønsesalat med vadauvan, knoldgaltetand & skinke fra troldgården
  • Gravad lam med røræg, kål & ramsløg
  • Frikadeller med dijonaise & agurkesalat
  • Grønne asparges med miso, hasselnødder & brunet smør
  • Ost med sødt & sprødt
  • Citronfromage med marengs, vanilje & bergamotte

Pris: 655 kr. pr. person inkl. 1 genstand og filtreret vand

Book bord hos Meyers i Tårnet her.

Hvad: Meyers i Tårnet
Hvor: Christiansborg Slotsplads, 1218 København K
Hvor meget: Fra 455 kr. pr. person

Skagen Fiskerestaurant. Foto: PR

Skagen Fiskerestaurant

Du kan også invitere familie og venner til påskebuffet på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden.

Årets påskefrokost serveres lørdag og søndag 30.-31. marts med ankomst kl. 12.00, 12.30, 13.00 eller 13.30.

Påskebuffet:

  • Karrysild m. æble, løg og kapers
  • Sennepssild til smagt med cognac m. løg og kapers
  • Skagenrejer ”Pil selv” med urtemayo
  • Pandestegt rødspættefilet m. remoulade og citron
  • Små fiskefrikadeller m. løgkompot og tyttebær
  • Dampede blåmuslinger
  • Varmrøget Skagen laks m. urtecreme
  • Lun ribbensteg m. rødkål og agurkesalat
  • Lun lammeculotte m. rosmarin
  • Ovnstegte kartofler m. hvidløg og rosmarin
  • Blandet salat m. havtorn vinaigrette
  • 3 Danske oste m. druer og oliven
  • Æbletærte m. creme fraiche

Pris pr. person kr. 395,-

Køb billet her

Hvad: Skagen Fiskerestaurant Esplanaden
Hvor: Guldsmeden Babette, Bredgade 78, 1260 København K
Hvor meget: 395 kroner per person

Del artikel

Andre læser også