MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lige om lidt: Verdenskendt kok gæster København til eksklusiv pop-up

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Det er måske ikke alle danskere, der ved, hvem Paco Morales er – men i gastro-kredse er han et af tidens varmeste navne.

Fra 2. juli kommer den spanske to-stjernede Michelin-kok til Tivoli, hvor han laver pop-up i Det japanske Tårn.

Her får Tivolis gæster mulighed for at smage hans særegne mad med rod i traditioner og råvarer fra det 10.-15. århundredes Cordoba, Spanien.

Foto PR

En af verdens bedste

Det er en af Spaniens mest hypede kokke, der rykker ind i Det japanske Tårn, når Paco Morales står bag komfuret fra 2. juli.

Paco Morales har en fortid på to af verdens mest kendte og nyskabende restauranter: elBulli og Mugaritz. Sidstnævnte var han køkkenchef på i 5 år.

Siden har han skabt den to-stjernede restaurant NOOR, hvor hans mål er at belyse den gastronomiske arv fra den Al Andalusiske Epoke (10.-15. århundrede) gennem kreative nyfortolkninger.

Paco Morales ejer også El Bar; en trendy andalusisk bar, der byder på simple men raffinerede retter, som bunder i Córdobas rige madtraditioner.

“Det er lykkedes mig at sætte Córdoba på det gastronomiske verdenskort.

Nu er det min ambition at bringe skønheden og ideerne fra mit koncept videre ud i verden, og Tivoli er en vidunderlig platform til at nå ud til foodies og gastro-entusiaster i Danmark.

Jeg har fået at vide, at Det japanske Tårn har 2800 lyspunkter, men vi tror, at vores projekt vil få det til at skinne endnu stærkere,” fortæller Paco Morales inden pop-up’en i Tivoli.

Det japanske tårn i Tivoli
Foto: PR

Helt unik menu

Til pop up-restauranten i Tivoli har han sammensat en helt unik menu, som kombinerer oplevelserne fra stjernerestauranten NOOR med den mere uformelle, udogmatiske og legesyge restaurant El Bar.

Gæsterne i Tivoli kan altså se frem til en unik menu, som indeholder både andalusiske og danske ingredienser samt mere klassiske gourmet-råvarer som østers, tun og marv.

Menuen af 9 serveringer koster 1.200 kr. (ekskl. gebyr) til aften og 1.000 kr. (ekskl. gebyr) til frokost.

Begge skal forudbetales og inkluderer ikke entré til Tivoli.

Paco Morales’ mad kan opleves fra den 2. juli til den 28. juli, og borde kan bookes lige her.

Hvad: Pop-up med Paco Morales
Hvor: Det Japanske tårn, Tivoli
Hvornår: Fra den 2. juli til den 28. juli 2022
Hvor meget: Menuen består af 9 serveringer til 1.200 kr. pr. person (ekskl. gebyr). Frokostmenu 1.000 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvordan: Bord kan bookes her