MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Padel stormer frem i byerne

Af Redaktionen

Der er mange danskere, der tilbringer mere tid i hjemmet nu end førhen. Corona er den helt store synder, og er du en af dem, som er mere hjemme, så kan det være, at du har brug for noget nyt at kaste dig ud i.

Ofte kan man nærmest føle, at man får kuller af at gå rundt i cirkler i sit eget hjem, og har du brug for en ny sportsgren at prøve kræfter af med, så kan du her blive klogere på, hvorfor padel stormer frem i byerne.

Padel kombinere flere ting på én gang

Padel er en sportsgren, som kombinerer flere ting, hvorfor der er mange, som synes, at det er en sjov og udfordrende sport.

Igennem sportsgrenen forbedrer du dine reflekser, hvilket naturligvis kun er en fordel – også i dagligdagen.

Derudover er padel også noget, som hjælper dig med at komme i bedre form.

På den måde forbedrer du din livsstil og din livsglæde, og måske ender du endda med at tabe nogle kilo. Der er altså mange fordele ved at begynde at spille padel.

Padel er en social sport

Padel bliver mere og mere populært, og det er der flere grunde til. En af grundene er, at padel er en social sport. Padel spilles altid af 4 spillere, og det er både noget, som du kan spille med din familie men også dine venner.

Børn og unge lærer hurtigt sporten at kende, og du kan derfor udfordre hele din vennekreds eller din familie, hvis I godt kan lide at være aktive sammen.

Der er gode fordele ved at dyrke sport sammen. Eksempelvis lærer man hinanden bedre at kende, mens man også udfordrer hinanden.

Bliv meget klogere på sporten via nettet

I dag har du muligheden for at finde et hav af informationer på nettet, hvorfor du også har gode muligheder for at blive meget klogere på padel via nettet.

Selvfølgelig lærer man det først, når man står med ketcherne i hånden, men du kan via nettet få en fornemmelse af, om det måske kunne være en sport for dig og din omgangskreds, som I kan dyrke sammen.

Når du har sat dig grundigt ind i sporten og måske endda også set nogle videoer af det, så kan du begynde at kigge på udstyret.

Der findes naturligvis meget forskelligt udstyr, og er du i tvivl – så find padel udstyr her. Via linket finder du et udvalg af det udstyr, som du kan få brug for, når du skal lære padel at kende.

Når du har det rette udstyr, og når du har læst grundigt op på sporten, så har du de bedste forudsætninger for at komme godt i gang med at udforske din nye hobby.