Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Pas godt på dine afløb

Af Annoncør

Måske er dine afløb ikke lige noget, du tænker voldsomt meget over til daglig. Det er nemlig for de færreste mennesker den mest interessante genstand i deres hjem.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Imj.dk

Alligevel kan det være en god idé for alle disse mennesker at skænke deres afløb en tanke indimellem. Der kan nemlig være en hel del tid, stress og penge at spare ved at passe lidt bedre på dem.

Hvis du vil blive bedre til at passe på dine afløb, så læs med her og bliv lidt klogere på, hvordan du kan blive bedre.

Lad ikke alting løbe ud

Et godt tip til dig, der ikke pludselig vil stå med sort vand i vasken uden nogen som helst mulighed for at dræne den, er at passe på med, hvad du lader løbe ud. Dit afløb kan nemlig ikke blive ved med at holde til, at du lader kartoffelskræller, kaffegrums, fedt og olie ud i vasken.

Sørg for eksempel for, at du tørrer så meget skidt og snavs af din opvask som muligt, inden du begynder at skylle af og derved sender det hele ned i afløbet.

Hvis du ikke passer ordentligt på, så vil det nemlig med tiden hobe sig op, og så kan du nå til et punkt, hvor der ikke længere løber vand ud fra vasken. Så skal du have hjælp til en grundig kloakrensning. Uanset hvor hurtigt det end kan gøres, så kommer dette problem sjældent på et praktisk tidspunkt, så pas hellere bedre på.

Gør noget ved et tilstoppet afløb

Står du med et tilstoppet afløb, så kan der selvfølgelig også være nogle ting, som du selv kan gøre. Nogle gange er det faktisk alt, der skal til. Andre gange er det blot nok til at kunne lade vandet løbe, indtil der kan komme nogen at se ordentligt på problemet.

Der findes for eksempel flere husmoderråd, som du kan prøve at udnytte, hvis du pludselig skulle stå med et stort problem.

Nogle eksempler på gode husmoderråd er:

  • Hæld kogende vand i afløbet
  • Brug skiftevis natron og eddike til at rense afløbet
  • Hæld lige dele natron og salt i og skyl bort med kogende vand

Nogle gange kan det også være nødvendigt, at du tager nogle gode gummihandsker på, for selv at komme ned at tage fat i det skidt og snavs, der gemmer sig i afløbet. Det kan faktisk være den mest effektive metode.

 

Del artikel

Andre læser også