Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Pas på dig selv og dit hjem

Af Redaktionen

Nu smækkede døren, og din nøgler ligger indenfor oven på din laptop, som du ellers skulle bruge til præsentationen i dag.

Annoncørbetalt indhold leveret af LaasOp.dk

Du bør i det tilfælde søge en låsesmed Nordsjælland på telefonen og finde den hurtigste og den bedste hjælp.
Men når du nu har låsesmeden ude i forvejen, så skulle du måske overveje at opdatere til elektroniske låse så du aldrig står i den situation igen, eller få tjek på et par andre ting.

Hvad kan låsesmeden?

Låsesmeden er bestemt ikke kun til akutte situationer. Hvis du bor i en ældre bygning er det måske også på tide at få opdateret dine låse.
Måske er I blevet flere i familien og skal have et par ekstra nøgler, eller har du fået givet et par nøgler ud til nogle ekskærester som du aldrig fik igen. Det er nu engang skønnest at have tjek på hvem der har adgang til ens hjem.
Du behøver ikke en helt ny lås for at være sikker, nogle gange kan den eksisterende lås blot kodes om, eller opdateres, din låsesmed vil helt sikkert gerne rådgive dig.

Dækker forsikringen?

Antallet af indbrud er stigende, og tyvene bliver hele tiden dygtigere og dygtigere. De udvikler nye metoder til at komme ind på og slippe uset væk.
Alene af den grund er det en rigtig god ide med nogle års mellemrum at få en gennemgang af sikkerheden i dit hjem, herunder også af dine låse.
Låsesmede har rigtig godt styr på sikkerhed, og de kan udover at skifte dine låse også rådgive dig om generel sikkerhed. De ved også hvilke typer låse der er godkendt af forsikringen.

Sæt lås på andet end døren

Alt efter hvor man bor kan det altså være en rigtig god ide at sikre evt. vinduer og terrassedøre også. Det kan også være at du har temmelig dyre cykler stående i skuret.
Danskere har det ofte med at undervurdere værdien af deres gamle jernhest.
Hvis du får opdateret dine låse, eller lavet nye låse så kan du få en nøgle der passer hele vejen rundt, til både din hoveddør, skuret, garagen osv. Det gør bare livet lidt nemmere at man kun skal holde styr på en nøgle.
Du kan jo også høre låsesmed om hvilke nye muligheder der er for elektroniske låse hvis du er mere til den løsning. Uanset hvad er det bare vigtigt at du passer på dig selv og dit hjem.

Del artikel

Andre læser også