Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Pasta-konge: Italiensk superkok rykker til populært pizzeria nord for København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Godt gemt i Lyngby Storcenter ligger der en lille italiensk perle ved navn Pasta Parma.

Deres pasta tiltrækker folk fra nær og fjern, og en del af æren må man nok tilskrive deres italienske superkok, Luigi Sonnessa.

Nu skifter han Lyngby Storcenter ud med en ny lokal lokation, og her skal vi helt bestemt have lagt vejen forbi.

Pasta-kongen Luigi Sonnessa. Foto PR

Ny superkok til Trattoria Luca

I fodbold taler man ofte om et stort klubskifte, men det kan man faktisk også gøre i restaurationsbranchen.

Den italienske pastakok, Luigi Sonnessa, er nemlig skiftet fra Pasta Parma i Lyngby Storcenter og skal fremadrettet lave hans magiske, italienske retter på de internationalt anerkendte restauranter under brandet, Luca.

Luca blev senest i 2021 tildelt en flot 12. plads over Europas bedste pizzaer af den prestigefyldte ”50 Top Europe”-liste.

På samme liste fandt man Bæst på Nørrebro på 5. pladsen.

”Vores mål med Trattoria Luca er at dele øjeblikke gennem autentiske retter lavet med kærlighed af ægte italienere, og her passer Luigi perfekt ind,” fortæller Anna Fauser, som er direktør for Luca.

”Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan gøre med dette italienske hold af talentfulde mennesker, og jeg tror virkelig, at vi kan gøre noget ekstraordinært her.”

Foto PR

Har du endnu ikke smagt Luigi Sonnessas magiske pastaretter, så er det bare med at få sat kursen mod Lyngby.

Luigi er født i Bari (det sydlige i Italien) og kom til Danmark i september 2016.

Han er uddannet af mesteren, Gualtiero Marchesi (d. 2017), der bliver anset for at være grundlæggeren af ​​det moderne italienske køkken – og derudover den første kok i Italien til at modtage tre Michelin-stjerner.

Den nye menu på Trattoria Luca på Postgården i Lyngby byder på hele tre håndlavede pastaretter i prisklassen 125-185 kr., men vil du smage lidt af det hele, så anbefaler vi gerne deres delemenu med antipasti, dagens friske håndlavede pasta, kokkens valg af pizza og dessert til 349 kr. pr person.

Hvad: Trattoria Luca Lyngby
Hvor: Gammel Jernbanevej 20, 2800 Kongens Lyngby
Hvornår: Åbent alle ugens dage fra kl 16
Hvor meget: Pastaretter fra 125-185 kr.
Hvordan: Læs mere og book bord her

Del artikel

Andre læser også