MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Perfekt til en udflugt: Få rabat når du booker en GoBoat tur i København

Af Redaktionen
Foto: PR GoBoat
Foto: PR GoBoat

En af de ting som vi københavnere kan være allermest stolte af, er vores fantastiske blå byrum og charmerende vandmiljøer.

Siden 2014 har GoBoat sendt massevis af glade gæster på bæredygtige eventyr i havnen.

I begyndelsen af april åbnede man op for en ny sæson, men denne gang er tingene ikke helt, som de plejer at være.

For ligesom Corona-krisen og Sundhedsmyndighedernes retningslinjer rammer stort set alle brancher, så har GoBoat også ændret på en række procedurer for at sikre imod smittefare.

Har omstillet sig til Corona-retningslinjer

Det fortæller Anders Mørck, CEO og Co-Founder i GoBoat.

“Vi åbnede op senere i år, da vi skulle omstille os til den nye situation og udarbejde et nyt fysisk setup og nogle retningslinjer som kunne sikre både gæster og ansatte en tryg oplevelse.

For at kunne booke en båd, er det en forudsætning, at dem du skal afsted med, er personer, som du i forvejen også færdes med.

Vi har allerede haft mange udsolgte dage, og det er ubeskrivelig fedt at mærke den glæde vores gæster får ved igen at mærke friheden, og ikke mindst på en sikker måde komme ud i det fri og få luftet både krop og sjæl”, forklarer Anders Ekelund Mørck til MigogKbh.

Gør hverdagen mere spændende

Han forklarer desuden, at der er stort fokus på de nye retningslinjer, alt følges og ikke mindst at det fungerer rigtig godt:

“Vi har ændret udlejningsområdet og kundeflowet markant, således at alt ind- og udtjekning foregår udenfor i det fri.

Derudover er der bygget en ekstra udgangsbro væk fra anlægget, så vi sikrer at hver kundegruppe ikke er i kontakt med andre end dem de i forvejen skal sejle med.

Vi afstandsmarkerer og spritter alle både og redningsveste af efter hver tur.

Det har trods de mange udfordringer været en god start, og til vores held har vi rigtig mange loyale gæster, som vi skylder en stor tak.

Derudover er GoBoat historisk set anvendt meget af lokale, og uden turister i år, håber vi, at endnu flere vil sejle ud og genopdage København fra vandet.

Specielt håber vi, at folk i højere grad vil gøre hverdagene mere spændende, og ikke kun sejle i weekenderne.

En anden ting er, at mange af de større både, som normalt sejler i København ikke er der pga. Corona, så man har på mange måder havnen mere eller mindre for sig selv” forklarer Anders Ekelund Mørck.

Rabatkode med MigOgKbh

Hvis du vil ud og sejle en tur så kan vi lige nu tilbyde en særlig rabatkode, hvor du får 10%, når du booker mandag-torsdag. Det kunne være her i ugens løb, hvor vejret fortsætter med at være så flot.

Hos GoBoat er du din egen kaptajn.

Du bestemmer farten, du bestemmer ruten, og du bestemmer, hvem du vil have med om bord. Derudover er GoBoat anerkendte for deres miljøbevidste tankegang, hvilket blandt andet betyder, at bådene er lavet af genbrugsmaterialer og drevet af high tech elmotorer med genanvendelige batterier, der oplades af sol- vand og vindenergi.

Tager I børnene med, får de fiskenet og sendes på skraldejagt i havnen med en lille præmie, hvis de fanger noget skrald på turen.

Bådene er helt lydløse, og du kan derfor koncentrere dig 100 % om at nyde lyden af bølgeskvulp, mens I nyder medbragte eller tilkøbte forfriskninger på bordet i midten af båden.

Sådan foregår det

  • Kræver ingen kørekort eller sejlerbevis
  • Du får instruktioner af crew før afgang
  • Mød op 15 minutter før afgang
  • Drej håndtaget for at sejle frem eller tilbage
  • Styr båden og nyd turen

Du skal bruge koden MigogGoBoatKBH

– og du SKAL bestille igennem dette link for at opnå rabatten.

Når du har booket en tid, møder du op på Islands Brygge 10. Bemærk, at politiets opholdsforbud ikke har indflydelse på muligheden for at sejle ud fra GoBoat.

Del artikel

Andre læser også