MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hurtig handel: Pernille Rosendahl sælger sin herskabslejlighed i København

Af Redaktionen
Foto: Danbolig Frederiksberg C - Boliga
Foto: Danbolig Frederiksberg C - Boliga

Tre uger. Så lang tid fik sangeren Pernille Rosendahls lejlighed i København lov til at være til salg, før en køber slog til. 

Det betyder også, at Swan Lee-sangeren nu kan begynde at finde flyttekasserne frem og så småt vinke farvel til adressen på Vesterbro, hvor hun har boet i næsten seks år. 

Det skriver boligmediet Boliga.dk

Ejerlejligheden kom til salg i august med et prisskilt på 8,25 millioner kroner for de 141 kvadratmeter, hvor Danbolig Frederiksberg C dengang i salgsmaterialet blandt andet fremhævede boligens herskabelige detaljer med stuk, fodpaneler og en karnap i den midterste stue. 

21 dage efter var der en købsaftale i hus og noget tyder på, at Rosendahl umiddelbart har været til at forhandle med: 

I hvert fald lyder salgsprisen ifølge det netop tinglyste skøde på 7,95 millioner kroner – og altså et afslag i prisen på 300.000 kroner. 

Hurtigere end gennemsnittet

Selvom Rosendahls lejlighed blev solgt en god bid under udbudsprisen, så kan sangeren glæde sig over, at det er gået noget hurtigere end andre handler i området: 

Normalt tager det nemlig omkring to måneder – eller helt præcis 65 dage, der ifølge Boliga.dk er den gennemsnitlige salgstid på ejerlejligheder handlet i Københavns Kommune i år – ikke blot tre uger.

Pernille Rosendahl har tidligere fortalt – som Se og Hør også har skrevet om – at hun sælger lejligheden, fordi hun sammen med sin mand, Venstre-politikeren Kristian Jensen, er på udkig efter et nyt fælles hjem. 

Udover Swan Lee – som i år har udgivet singlen Heaven –  har Pernille Rosendahl også været en del af rockbandet The Storm og udkommet med musik under eget navn.

Se Pernille Rosendahls nu tidligere lejlighed her

Del artikel

Andre læser også