ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Personlig træner København

Af Annoncør

Har du et meget stillesiddende job, som tager rigtig meget af din tid? Og vil du egentlig rigtig gerne træne, men får det bare ikke gjort? Det er virkelig svært at komme afsted til træning efter en lang arbejdsdag, hvor hovedet er godt brugt og overskuddet er lig nul. Det du skal huske på er, at ved et stillesiddende job, er det jo ikke din krop der er brugt, det er dit hoved. Faktisk vil det gøre dig virkelig godt at få rørt kroppen. Den har brug for bevægelse. Du ved det sikkert godt, men har måske lige brug for et skub for at få taget hul på en ny livsstil. Læs med og se, hvordan du kan få det skub du har behov for.

De mange fristelser

I en storby som København er der et væld af muligheder for at blive underholdt af lige nøjagtig det, der interessere en i sin fritid. Derfor er det ikke altid let at sige nej til underholdningen, vennerne, restauranterne, cafeerne og byen i sig selv for at gå hen i et træningscenter og stå og svede og synes det er hårdt for kroppen. Men det er ikke desto mindre nødvendigt, hvis du gerne vil have en sund krop, der kan vedblive at være stærk og sund efterhånden som årene går. Det er jo i kraft af din sunde krop, at du kan gøre alle de ting du gerne vil.

Lang transporttid

Tid er ofte en dyrebar ting i vores travle hverdag. Når man bor i en storby er det ikke bare det, at man måske har en ganske lang arbejdsdag, der tager mange af dagens timer og bliver fristet af hygge og oplevelser i fritiden. Oven i arbejdstiden er der jo også den tid, der skal bruges på transport. Selvom du både bor og arbejder i Københavnsområdet, kan det stadig tage ganske lang tid at komme på job. Der er langt med S-tog fra for eksempel Hellerup til Valby og skal man så oveni købet skifte til bus, metro eller et andet S-tog for at nå frem, så tager selve transporttiden til og fra arbejde hurtigt et par timer om dagen.

Kig på dine prioriteringer

Måske er det i tillæg svært at komme fra job før et godt stykke efter kl 16, og så er der alt det andet praktiske, der skal sørges for i en hverdag. Derfor er det ikke så sært, at det er svært at få presset træning ind i et program, der allerede føles som om, det er fyldt op – og mere til. Men det er her du skal tænke på din sundhed og prøve at se, om der er noget andet du kan nedprioritere for at få plads til træning. For hvis du virkelig gerne vil, er der hjælp at hente til selve motivationsdelen.

Bliv motiveret med en personlig træner

Hvis du har svært ved at komme afsted til træning, er det en virkelig god ide at få dig en personlig træner i København. I København er der mange muligheder for at finde lige den personlige træner, du svinger med. Når du har en personlig træner, som du laver aftaler med og som holder hånd i hanke med din træning, er det meget sværere at blive væk fra træning. Det er meget motiverende, at der er et andet menneske, der er interesseret i og fokuseret på at hjælpe dig med at få trænet på den måde, der er bedst for dig. Sammen med din personlige træner kan du få lagt et træningsprogram, der passer til dine behov og den tid du kan afsætte til det. Træningen er et samarbejde mellem dig og træneren og træneren vil gøre sit for at motivere dig til at nå de resultater, du har sat dig for.

 

Del artikel