Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Personlig træning hos Maxer – hvad kan man forvente?

Af Redaktionen

Personlig træning kan for nogen være noget, der kun bruges, hvis man er en veltrænet bodybuilder som træner 6 gange om ugen med målet om at få større muskler.  Det er dog langtfra sandheden – personlig træning tilpasset dine behov kan nemlig være for alle og der kan være mange grunde til at vælge at få en personlig træner.

Annoncørbetalt indhold leveret af Maxer.dk

Herunder fortæller vi mere om, hvad du kan forvente, hvis du vælger personlig træning hos Maxer i København.

Det vi hjælper med

Hos Maxer arbejder vi kun med personlig træning i forløb, der skræddersyes den enkelte klient. Det betyder, at vi arbejder med fokus på holdbare resultater og derfor vil du f.eks. aldrig blive sat på en restriktiv 4-ugers kur, hvis du kommer til os med et mål om at tabe dig i vægt. For vi hjælper også klienter med at tabe fedt, men intet menneske er ens og derfor er intet forløb hos os ens – men tilgangen skal være realistisk.

Derudover hjælper vi typisk klienter, der ønsker at blive stærkere og forbedre teknikken i de store løft inden for styrketræning (fx bænkpres, squat, pullup og dødløft).

Er personlig træning hos Maxer kun for “store bøffer”, der styrketræner hårdt?

På ingen måde. Vi arbejder med helt almindelige danskere, someksempelvis ønsker at få bedre styr på træningen og kosten eller  har døjet med en skade og gerne vil blive smertefri. Både når du træner og i din hverdag.

Manden bag Maxer.dk, Jacob Beermann, driver også en podcast med navnet ”Stærk & Smertefri”. Podcasten kan høres i din favorit podcast-app og giver dig et godt indtryk af, hvilken tilgang til træning og kroppen vi har hos Maxer. Jacob har været på landsholdet i styrkeløft og har en kandidat i Smerter fra University of Edinburgh og har siden 2012 specialiseret sig i behandling af smerter.

Med andre ord behøver du ikke være toptunet for at starte i et forløb med personlig træning hos Maxer. Du bliver nemlig mødt af en personlig træner, der vil lære dig,  din trænings- og skadeshistorik at kende før I i fællesskab skræddersyer et forløb, der matcher dine mål, ønsker og hverdag.

Del artikel

Andre læser også