ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd dig: Folkene bag to af Amagers mest populære spisesteder åbner vinbar

Af Mathilde Mågård Hansen
Pirlo. Foto PR, Facebook
Pirlo. Foto PR, Facebook

Amager fik et kæmpe løft, da først vinbaren og spisestedet Toto åbnede på Amagerbrogade og efterfølgende baggårds-osteria’et Pirlo på Strandlodsvej.

Begge restauranter har været et hit hos de lokale men også medført, at flere har taget turen til Amager, for særligt at smage den guddommelige pasta hos Pirlo, som du kan du læse meget mere om lige her.

Nu åbner folkene bag begge steder en ny vinbar.

Glæd dig til en heldagsåben deli fyldt med god naturvin og lette frokostretter i samme ‘hemmelige’ baggårdsomgivelser som Pirlo.

Et heldagssted

Lejligheder er der mange af i området omkring Amager Strand og Strandlodsvej, og restauranter er der lige så stille også begyndt at komme flere af.

Men hyggelige steder hvor man kan hænge ud i dagstimerne halter stadig lidt efter, hvis man ser bort fra bageriet Amar længere nede af Strandlodsvej.

Det bliver der forhåbentlig snart lavet om på, når folkene bag Toto og Pirlo åbner deres nye vinbar, Vinfar, til sommer.

Vinen bliver til dels som man kender det, men fremover bliver der et større udvalg af naturvin, og så begynder de at importere deres egen vin.

Køkkenet kommer til at byde på lette, enkle frokostretter til de i alt 25 spisende gæster, som der bliver plads til indenfor.

Vinfar åbner i løbet af foråret/sommeren 2023.

Hvad: Pirlo åbner ny vinbar
Hvor: Strandlodsvej 42, 2300 København S
Hvornår: Åbner i løbet af foråret/sommeren

Del artikel

Andre læser også