Som ingen andre: Pita-pushere åbner femte restaurant på kort tid
I 2019 åbnede den allerførste Garbanzo.
Den 11. november udvider en af Københavns bedste pita-pushere med endnu en adresse i det københavnske bybillede, og det bliver denne gang i hjertet af Nørrebro.
Garbanzo skiller sig særligt ud ved deres friskbagte brød med chiafrø og quinoafrø og rullet i majsmel inden turen i ovnen, hvilket giver en knasende sprød – men uden at skære i ganen – oplevelse.
Meget konkurrence i området
Om en lille månedstid åbner Garbanzo på Nørrebrogade 30.
Og selvom der er masser af konkurrence i området, så er Garbanzo klar til at bringe en ny form for pita til Nørrebro.
”Vores menu er sammenstøbt af et bredt udvalg, der gør det muligt at eksperimentere med endeløse sammensætningsmuligheder. Det er vigtigt for os, at der er noget for enhver smag, og oplevelsen aldrig behøver være er den samme.
Det eneste, der går igen, er kvaliteten. Det er vores præmis,” lyder det fra Simon Jensen, der ser frem til åbningen.
Hos Garbanzo er hjemmelavet håndværk og friske råvarer grundstenene for det perfekte pita.
Det gælder alt lige fra det friskbagte brød til den brede variation af luksussalater og protein i form af saftigt flanksteak, kylling, en sprød, friteret halloumi eller grønne og sprøde falafler.
Læs mere om Garbanzo her.
Hvad: Garbanzo åbner på Nørrebrogade
Hvor: Nørrebrogade 30, 2200 København N
Hvornår: Åbner d. 11. november 2022