Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Planlæg din nytårsaften allerede nu

Af Redaktionen

Følgende indhold er annoncørbetalt

Nytårsaften er for mange lig med årets helt store fest. Det er der, hvor du skal hoppe ind i det nye år sammen med dine venner eller familie.

Er det din tur til at være vært for nytårsfesten i år? Så kan du allerede nu begynde at planlægge den så småt, så du undgår at få en stresset aften.

Byd dine gæster velkommen med en velkomstdrink

Når du står for at være vært til nytårsfesten, vil du garanteret gerne gøre lidt ekstra ud af det og imponere dine gæster.

Når du gerne vil vise dine gæster, at du har gjort lidt ekstra ud af det, er det f.eks. en god idé at byde dem velkommen med en velkomstdrink.

Der findes så mange forskellige drinks, så det er bare at finde på én, som både du og dine gæster er vilde med.

Undgå at skulle bruge en masse tid i køkkenet

Det vigtigste til sådan en fest er faktisk, at du har tid til at hygge dig med dem, du holder af. Derfor ville det også være ærgerligt, hvis du skulle bruge en stor del af tiden i dit køkken.

Hvis du selv står for al madlavning, kan der hurtigt gå rigtig meget tid med at forberede og tilberede maden. Den tid kan du i stedet bruge med dine gæster, hvis du bestiller take away.

Der findes nemlig flere steder, hvor de tilbyder nytår take away i København og mange andre byer.

Find på en sjov underholdning

På en nytårsaften handler det om at hygge sig, men det handler på en måde også om at vente på, at klokken står tolv. Derfor kan det være rart med en form for underholdning, der kan holde jer beskæftigede.

Du kan f.eks. finde nogle gamle brætspil frem eller finde på nogle selskabslege.