MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Planlæg dit drømmebryllup

Af Annoncør

Vi kan endelig se en ende på Corona pandemien – det vil sige at bryllupsfester og vielser står for døren. Med Corona ude af billedet kan I endelig begynde at planlægge den bryllupsceremoni I altid har drømt om. Er du så heldig, at du skal giftes med dit livs kærlighed, og skal til at planlægge jeres bryllup? Så skal du kigge med her, for at få inspiration og tips til hvordan du planlægger dit drømmebryllup.

Tænk ikke på andre – gør det som I ønsker

Det vigtigste at huske på når I planlægger bryllupsfest, er at I ikke skal tage hensyn til nogen. Det er jeres fest. Det kan godt være at bedstemor Oda, gerne ville have haft Keld og Hilda kom og spillede til festen, men lige når det kommer til musik til bryllup, og I hellere vil have en fed DJ eller noget helt tredje, skal I gøre dette.

Det samme gælder når det kommer til gæstelisten. Inviter dem som I gerne vil se til bryllupsfesten. Jo flere der kommer med, jo dyrere bliver det. Derfor skal I også kun bruge penge på de mennesker der betyder noget for jer.

Ha en sjov og vellykket fest

Den her fest er noget I kommer til at huske resten af jeres liv. Derfor er det også vigtigt at den bliver umådelig sjov. Brug ikke så meget energi på at planlægge situationer der kunne gå galt, og finde løsninger på dem, inden de overhovedet er sket. Det er bare vigtigt at I planlægger en fest I synes kunne være sjov, så kan i overlade resten til gæsterne. Gæsterne skal nok gøre deres for at gøre det til en sjov fest. Hvis I er bange for at noget skal gå galt, så overlad bekymringerne til en anden. Vælg en, der kan træffe svære beslutninger på aftenen, så I ikke behøver at gøre det

Del artikel

Andre læser også