MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Polterabend i København – tips og ideer

Af Annoncør

Står du med forberedelserne til i kommende polterabend, så må du ikke glemme den vigtige stripper i al virvaret. En stripper er næsten en obligatorisk del af fejringen af bruden eller gommens sidste tid udenfor ægteskabet.

Tænkt kreativt eller sørg bare for at der i det mindste kigger en stripper forbi

Det kan være svært at stå som arrangør af en polterabend, da det ikke ligefrem er nogen hverdagsting at skulle arrangere en polterabend. Derudover er der som regel tale om en person der står én meget nær, når man har fået tjansen at arrangere sådan en fejring og man vil derfor gøre sit bedste for at finde på en uforglemmelig dag.

Du kan hente mange gode tips og ideer online til hvad der kan være med til at skabe den perfekte polterabend, men det er ikke altid at man har en hovedperson der falder i kasserne for normen og man kan derfor komme ud for at der skal tænkes kreativt. Det er dog mere forventeligt end andet at hyre en stripper til at kigge forbi og svinge pisken for en lille stund. Book stripper i København her, hvis du ikke mener at din hovedperson kan være en stripper foruden.

Dildoparties og kærlighedssange står højt på listen over sjove ting for kvinderne

Det behøver ikke at handle om stripper og vilde drukture når der skal holdes polterabend og nogle gange kan man risikere at skulle arrangere en god dag for en hovedperson der ikke er i stand til alle de crazy og uforudsigelige ting pga. graviditet eller lignende.

Har du netop en af de lidt mindre normale polterabends at arrangere, kan du se nærmere på aktiviteter som f.eks. at tage forbi et lydstudie hvor den kommende brud eller gom skal indspille en kærlighedssang til sin elskede. Dildoparties er også meget populært for især de kvindelige polterabends, og kvinderne kommer som regel væk fra festlighederne med bagagen fuld af sjovt nyt legetøj og udstyr, der skal sætte fut i sagerne når de kommer hjem også.

Del artikel

Andre læser også