Pop-up middag på trendy hotel skylles ned med whisky

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Whiskymiddag hos Roxie. PR Foto
Whiskymiddag hos Roxie. PR Foto

Whisky – det er noget ældre mænd drikker i tilrøgede lokaler med pejs og brune lædersofaer.

Eller er det nu også det?

Torsdag 8. august kan man udfordre fordommen, når til Bite Me by Singleton løber af stablen.

Det sker på den trendy hotelrestaurant Roxie, som er ejet af Kadeau-drengene, men har yderst talentfulde Anika Madsen som køkkenchef.

“Roxie er den ny pige i klassen, som både kan dække den store og den lille sult. Vores restaurant og bar hænger tæt sammen, og vi er begejstrede for at arbejde med en whisky, der ikke specifikt appellerer til mænd,” fortæller hun.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

Nye smage
Målet er at pirre, udfordre og åbne nye døre ind til smagens verden for gæster.

Alle retter vil blive serveret i små anretninger eller bidder, om man vil, og når aftenen slutter, har gæsterne været igennem seks retter. Hver bid er i princippet tænkt som en fuld ret, når man ser på, hvordan den smagsmæssigt er sammensat.

For 300,- får man seks små retter med ledsaget af fire cocktails, der er lavet specielt til maden.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvad: Bite Me by Singleton
Hvor: Roxie, Bremerholm 6
Hvornår: 8. august mellem kl. 18.00 – 20.00
Hvor meget: 300,- for seks små retter og fire særlige cocktails
Hvordan: Læs mere her