Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Popfest med gammelt og nyt: Sporty Spice kommer til København

Af Michael Qureshi

Den verdenskendte Spice Girl tager på Europa-turné i kølvandet på sit kommende nye album og er klar til at skabe både følsomme stunder og dansable øjeblikke for sine danske fans lørdag den 15. maj 2021 i Amager Bio.

Da den tidligere Sporty Spice, Mel C, udgav pladen Northern Star i 1999, lagde hun med mere end tre millioner solgte kopier og flere hitsingler an til en succesfuld solokarriere.

Nu, mere end 20 år senere, har hun løftet sløret for sit ottende studiealbum med titlen Melanie C, som udkommer den 2. oktober 2020 og bringer hende forbi Amager Bio i København.

Den populære sangerinde har allerede udgivet tre singler fra det nye album, og oven på sundhedskrisen, der lige nu præger hele verden, har hun om den seneste i rækken, ”In and Out of Love”.

Bedst sælgende album fra pigegruppe

Med Spice Girls blev betydningen af ’Girl Power’ taget til helt nye højder, og siden udgivelsen af deres ikoniske debutsingle ”Wannabe” fra 1996, har Melanie C, sammen med resten af gruppen, toppet hitlisterne i 37 lande, solgt mere end 85 millioner albumkopier på verdensplan og stået bag det bedst sælgende album fra en pigegruppe nogensinde.

Melanie C har indtaget de største scener verden over og har sidste år turneret med World Pride og queer-gruppen Sink The Pink.

Hun har også af flere omgange lagt vejen forbi Danmark, blandt andet til Smukfest, og da hun i 2016 overraskede et fyldt Forum som gæst til en koncert med MØ, som ofte har nævnt Melanie C som et af sine største musikalske forbilleder.

Den står altså på pop i verdensklasse og Girl Power af musikhistorisk karakter, når Melanie C den 15. maj 2021 indtager Amager Bio med sit nye album i baghånden.

Billetsalget til koncerten starter fredag den 28. august klokken 10.00 via ticketmaster.dk