MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halv pris hele december: Populær aftenrestaurant byder indenfor til frokost

Af Mathilde Mågård Hansen
Leaven. Foto PR
Leaven. Foto PR

Husker du Leaven på Ny Adelgade, som vi tippede om for et års tid siden?

Nu er de på spil igen.

Udover deres dogmefrie og sæsonprægede aftenkort samt det meget brugervenlige vinkort, så har de også åbent til frokost.

I hele december byder de indenfor med halv pris på hele a la carte kortet til frokost – og det er næsten for godt et tilbud til ikke at få udnyttet.

Vildand med rødbede og kirsebær. Foto PR

En oplagt frokostmulighed

Vi var mere end veltilfredse sidst, vi besøgte Leaven til aften på hyggelige Ny Adelgade blot et stenkast fra Kongens Nytorv, og nu har vi endnu en god grund til hvorfor du skal lægge vejen forbi.

Leaven kører nemlig samme måde både til frokost og aften, og det er altså en oplagt mulighed for at nyde en lækker frokost centralt i Indre By i rolige omgivelser – om det så er i forretningsøjemed eller med en veninde eller ven under armen.

I køkkenet finder du stadig Patrick Adrian, som har en fortid hos både Alouette og No. 2 på Christianshavn.

”Vi vil gerne holde et meget jordnært niveau. Vores menukort tager udgangspunkt i sæson, men vi finder inspiration i flere verdenskøkkener,” fortalte han til MigogKbh.

Du vil derfor både kunne finde ny nordiske, asiatiske og amerikansk inspirerede retter på tallerkenerne.

I hele december har de halv pris på hele a la carte kortet til frokost fra torsdag til lørdag.

Det betyder, at du kan nyde lækre retter som rimmet kammusling med glaskål og miso samt oksemørbrad med knoldselleri og trøffel til næsten ingen penge.

Priserne ligger normalt mellem 165-240 kr. for en hovedret af gode, lokale råvarer af høj kvalitet, men dem kan du altså halvere resten af måneden.

Bestemt ikke dårligt i en julemåned, der ellers bugner af udgifter.

Leaven. Foto PR

Ny restaurantchef

Meget er, som vi kender det hos Leaven, men der er også sket lidt nye sager siden sidst.

De har nemlig fået ny restaurantchef.

Navnet er Giuseppe Alberti, og han har de seneste 10 år været hos de to italienske perler, Il Grappolo Blu og Osteria Alfredo.

Nu slår han i stedet sine folder på Leaven, og det kan du bestemt se frem til at nyde godt af, når du besøger restauranten i Ny Adelgade.

Den rutinerede italiener kender sit vinkort bedre end de fleste, så skal du have et lille glas til frokosten, så bliver der uden tvivl taget sig godt af dig.

Du kan allerede nu reservere dit bord lige her.

Hvad: Frokost på Leaven
Hvor: Ny Adelgade 4, 1104 København K
Hvornår: Åbent torsdag-lørdag fra kl. 12-24. Julelukket fra d. 19. december 2021
Hvor meget: Halv pris på a la carte kortet til frokost året ud
Hvordan: Læs mere og reserver bord her