MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Fri bar: Populær ølbar i Kødbyen inviterer til lørdagsfest

Af Mathilde Mågård Hansen
ÅBEN. Foto PR
ÅBEN. Foto PR

I sommers annoncerede pop-up ølbaren, ÅBEN i Den Grønne Kødby, at de til næste sommer står bag en 3-dags festival på Refshaleøen under navnet O.

Lørdag den 18. september går billetsalget i gang, og det fejrer ÅBEN med en lækker dagsfest på Vesterbro, hvor du blandt andet kan nyde fri bar helt fra kl. 13 og indtil midnat, hvis du allerede nu køber din partoutbillet til O.

Derudover inkluderer programmet også DJs, Silent Disco og en helt særlig version af barens lykkehjul.

Gratis øl til de 200 første

Vil du ikke allerede nu lægge dig fast på en partoutbillet til O, der finder sted d. 11-13. august næste år, så findes der også andre gode råd.

Du skal bare komme tidligt – for der er gratis øl til de 200 første fra kl. 13.

En partoutbillet til O lyder dog fristende, for festivalen bliver ikke helt ligesom alle andre.

Inspireret af den internationale festivalscene kommer O i højere grad til at fokusere på en holistisk oplevelse hvor musik, events, design, drinks og gastronomi fungerer i samspil med hinanden.

En scene på O er ikke bare en scene; det er et univers, du som gæst træder ind i.

Spotlightet er rykket fra artisten hen på gæsten, hvor der vil være noget at opleve lige meget hvor, du kigger hen.

O er hverken en musik- eller ølfestival, men er skabt for at give dig rammerne til en fest, der på samme tid udfordrer og inspirerer.

“Det magiske opstår ofte i det uforudsigelige og det uventede, og det er den følelse vi gerne vil give gæster der oplever O,” fortæller Philip Hulgaard, grundlægger af ÅBEN, der står bag Københavns nye dagsfest.

Foto PR

Noget at se frem til

O er en eventbaseret dags-festival, hvor du vil kunne melde dig til særlige events over de 3 dage.

Med en musikprofil der byder på disco og elektronisk musik gennem både live acts og DJ’s, vil du til udsigten af centrum af København kunne danse til solen går ned.

Det hele skabes i samspil med lokale aktører og gennem samarbejder med bl.a. Arkitektskolen, der giver unge talenter mulighed for at forme udvalgte områder på pladsen.

Navnet O kommer fra tankegangen om at skabe en festival i samarbejde med lokalområdet og kreative personligheder, og med sin cirkulære form danner O en ramme, der symboliserer det fællesskab, som vækker O til live.

Køber du din partoutbillet lørdag d. 18. september til deres Early Bird Ticket Release Party, kan du altså fejre det med fri bar i øl hos ÅBENS pop-up i Den Grønne Kødby helt indtil midnat, hvor dygtige DJs sørger for den gode stemning.

Del artikel

Andre læser også